Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 5
@ShadyTalezz: myślę o ludziach w Iranie i Ukrainie których zabił ten irański reżim, zachód nie prowadzi tak bezmózgich wojen jak twoi ulubieni ruscy i reszta dyktatorów których nieświadomie lub świadomie popierasz i nie będzie walił na oślep po blokach mieszkalnych bo to bezsensowne
  • Odpowiedz
@xiv7:

myślę o ludziach w Iranie i Ukrainie których zabił ten irański reżim

wojna zabije nieporównywalnie więcej, który kraj wyszedł dobrze na amerykańskiej
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
który kraj wyszedł dobrze na amerykańskiej inwazji

@ShadyTalezz: Japonia, Niemcy Zachodnie, Korea Południowa, Tajwan, Panama, Grenada, Kuwejt, Kosowo, Bośnia i Hercegowina, Filipiny/ a teraz ty wymieniasz kraje które wyszły dobrze na irańskiej bądź rosyjskiej inwazji pod rządami dyktatorów bo to jedno i to samo
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Król Syjonu nie potrzebuje słabeuszy niezdolnych do ludobójstwa ()

Aj waj Pjoterełe, zamieniłem się Żyda. Szanuj טאַטע swego, polskiego lecz ortodoksyjnego
  • Odpowiedz
twoi ulubieni ruscy

@xiv7: Przepraszam bardzo, ale czy to jakieś nowe upośledzenie umysłowe? Już któryś raz w tym tygodniu widze, jak ktoś pisze coś w takim stylu. Czy to takie trudne do pojęcia, że da się być jednocześnie za ukrainą, przeciwko ruskim, przeciwko ludobójstwu w gazie i przeciwko atakowaniu Iranu?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@kptDoopa: nie da się być za bardzo za Iranem i Ukrainą na raz bo wtedy musiałbyś wspierać Iran który wspiera militarnie i technologicznie Rosję (Szachidy) w zabijaniu Ukraińców których wspierasz
  • Odpowiedz
Irak

@ShadyTalezz: Czemu? Akurat Irak powinien być zrównany z ziemią za Kuwejt, a Husajn o------y to by nie było przeciągania wojny na kolejne lata
  • Odpowiedz