Aktywne Wpisy
pieknylowca +551
Uwielbiam takie boomerskie gadanie jacy to oni nie są silni, zaradni, potrafią używać szybkozlaczki- no chyba że pada firma produkująca garnki w której pracowali od 35 lat, wtedy są bardziej zagubienie niż dzieci we mgle

źródło: 1000005515
Pobierz
opk20 +242
Jajebe juz tak macie mozgi wyprane ze jestescie za przyjmowaniem imigrantów (-‸ლ)
"ALE TO NASI IMIGRANCI"
Nie nie są to nasi imigranci
Europa zachodnia chciala miec tanią siła robocze i im nie wyszlo to teraz jest
"ALE TO NASI IMIGRANCI"
Nie nie są to nasi imigranci
Europa zachodnia chciala miec tanią siła robocze i im nie wyszlo to teraz jest
W piątek mój brat wyszedl na rower.. wywrócił się. Obdarł lekko kolana, trochę ciuchy i umarł. Uderzył w coś głową, krwiak, brak przytomności i śmierć. Oczywiście nie miał kasku.
Mój najmłodszy brat, 31 lat. Był chłop nie ma chłopa.
Pociesza mnie fakt że zdrowy bez nałogów i oddał to co najcenniejsze. Serce płuca wątroba nerki kość udowa. Ktoś będzie szczęśliwy.. tylko nie ja.
Echhhh
#feels #smutek
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000007854
Pobierz@ggs-hg: śmiało https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Jak-matka-zwerbowala-armie-wolontariuszy-do-pomocy-choremu-synowi-n65591.html
Lepiej jeździć w kasku i nigdy nie potrzebować jego ochrony niż jeździć bez i potrzebować go raz.
@maniek-stary666: w sensie niewykrytego który pękł.w momencie uderzenia?
Da się to jakoś wiedzieć wcześniej?
@Anonek463: chłopie, sam często latałem bez (całe życie), odkąd urodził mi się dzieciak to zacząłem bo żona marudziła. Szło strasznie, żeby się przyzwyczaić, jeździłem w kratkę ale ogólnie coraz częściej i się przyzwyczaiłem w końcu. A w zeszłym roku prosta droga, z górki, 30km/h na godzinę i kierownica mi się skręciła i jeb. Nie wiem