Aktywne Wpisy

Liryczne_MMA +278
Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na usługach u p0lki. Rynek matrymonialny u nas szoruje po dnie coraz bardziej.
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
źródło: 1000002152
Pobierz
Salido +174
Minął 29. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-14
Pobierz

Chciałem zrobić upgrade z Avaty 2, myślałem nad BetaFPV Pavo 35 ale potem na YT widziałem polecajki w stronę nazgul evoque f5
Czy to się czymś różni poza tym, że jedno ma osłonięte śmigła a drugie nie?
Ma to jakąś inną charakterystykę latania?
Takie PAvo35 nie nadaje się do freestyleu czy jak?
Oglądając omówienia na YT jedyne co wywnioskowałem, że jest osłonięty tj bardziej podatny na rozbicia (ale nie wiem czy to prawda) i że można nim latać wśród ludzi.
#fpv
Gdzieś wyczytałem że cinewhoopy się bardziej ślizgają, ale nie wiem czy to prawda.
To tutaj boje się że się rozbiję i o ile nie boję się rozbicia samego w sobie to boję się tego, że kupię podstawę drona za 1500 i przy pierwszym