Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +62
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +835

Mam 2 miejsca naziemne (obok siebie), szerokie głównie dla gości, miejsca znajduja się za szlabanem, obie posiadają na środku blokady ale niestety są jednostki które parkują mi idealnie na centymetry między blokadami...
Zaczynam tracić cierpliwość a po internetach widzę że to nagminny problem tylko u mnie na tyle bezczelny ze parkują między blokadami (szkoda mi wydawać kolejne 400pln na 3 blokade dla 2 miejsc postojowych no i że to mało estetycznie będzie wyglądać)
#prawo #kiciochpyta #nieruchomosci #zalesie #miejscapostojowe #miejscaparkingowe #parking
źródło: wiha-wkretak-srubokret-plaski-25-x-75mm-00685
Pobierz@KwadratPolski to juz wolalbym tablice wywalić
@Strzalka: zamontuj szersze blokady
i spuszczaj powietrze typom z opon
W przypadku odholowania nawet z oznaczonych miejsc, sądy często orzekają zwrot kosztów odholowania (+innych z tym związanych).
@Snowflake_ to jest rak kupujesz za grube hajsy miejsce i sa takie problemy
@Strzalka: w sumie o tym nie pomyślałem xD