Wpis z mikrobloga

Mireczki i mirabelki ile można czekać na rozpatrzenie reklamacji w #mbank ?

Robiłem wpłatę w wpłatomacie planetcash i przez przypadek ją anulowałem w trakcie. Kartę oddało, pieniędzy nie. Wpłatomat zwariował i po paru restart pokazało ekran, że jest nieczynny. Reklamację zgłosiłem praktycznie odrazu (najpierw poszedł telefon do operatora wpłatomatu).

#banki #bankowosc #finanse #pytanie

A zataguje jeszcze #lublin. Uważajcie na wpłatomat po lewej w #bnpparibas na Zana :P
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

30 dni maja z tego co pamiętam, mi jak zjadlo sporo kasy to robilem inbe na ich fb i przyspieszyli żebym się utkał xd. Btw fajne uczucie co ? XD
  • Odpowiedz
  • 0
@xyz_xyz: mi nie oddało 1820zł xD Wpłacałem 1800, ale przypadkowo o 20zł więcej dałem. Poprosiło o poprawę, poprawiłem, ale odruchowo dałem 00 na koncu i wyszło 18200zł - bo nigdy nie bawię się w takie końcówki. Zamiast kliknąć popraw wcisnąłem anuluj, więc anulowało transakcje, kartę zwróciło a kasy już nie.
  • Odpowiedz
@Pituch: mają 30 dni, ale to zajmuje krócej. Musza tylko sprawdzić depozyt, a robia to każdorazowo przy jego wymianie. Z reguły raz w tygodniu,chyba ze jest nieczynny"awaria" to szybciej.
  • Odpowiedz
  • 1
@xyz_xyz: @ZarabiajnaBankach @merho

Zapomniałem napisać, że tego samego dnia po 12 dostałem odpowiedź, że pozytywnie rozpatrzono reklamację i zwrócono mi na konto kasę.

Szczęście w nieszczęściu, że "zepsułem" wpłatomat, więć musieli szybko interweniować co wiąże się zawsze z przeliczeniem.
  • Odpowiedz