Wpis z mikrobloga

Już niedługo wychodzi 4.2 pograłem chwile na PTU, nowe rzeczy które dodali są nawet spoko ale za dużo pvp niestety... zależy kto co lubi
Kupiłem też kartę MSI GeForce RTX 5060 Ti Ventus 3X OC 16GB głownie pod AI jako *przejściową* nim za kilka miesięcy ma pojawić się ciekawsze karty, i zmiana z 2060 super dała gigantycznego kopa w SC, spokojnie chmury mogę dać teraz na bardzo wysokie a karta praktycznie nigdy nie dobija 60C

Jak jeszcze bardziej ogarną vulcana to będzie tylko lepiej
#starcitizen
Radaka - Już niedługo wychodzi 4.2 pograłem chwile na PTU, nowe rzeczy które dodali s...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radaka: Wiadomo coś o resetach? Zapowiadali, że po 4.0 już nie będzie całkowitego resetu, ale cholera ich wie. Jutro chciałem statek kupić w New Deal i w sumie nie wiem, czy przetrwa aktualizację do 4.2
  • Odpowiedz
  • 1
@Kemo: u nich z resetami to bywa jak z rosyjską ruletką, niby nie ma być resetu a po wjechaniu patcha rzeczy znikają, po czym ogarniają przez kilka dni żeby je przywrócić.

Niby nie ma być pełnego wipa, ale ja bym się wstrzymał do wydania 4.2, pewnie w czwartek będzie już na live
  • Odpowiedz
@Radaka też mam 5060tib 16gb i jestem zadowolony, jednak to ma być karta na dłużej i wydaje mi się, że będzie spokój na jakiś czas, podobno w 4.2 ma być aktualizacja Vulcana
  • Odpowiedz
  • 0
@gilotyniarz: cały czas aktualizują ale dużo jeszcze przed nimi, karta się praktycznie nudzi tylko CPU jest orany, niby w sterownikach od nvidii są problemy jeżeli gra działa na vulcanie i naprawiają , dziś pojawiła się nowa wersja sterowników ale nie zdążyłem przetestować
  • Odpowiedz