Wpis z mikrobloga

Jak w TV g*wnorepublika tłumaczą postawę pomarańczowego, żydowskiego orangutana, czyli ich amerykańskiego bożka, względem wiadomego konfliktu? Mimo, iż PiS jest prożydowski, to jednak tłuszcza na nich głosująca w większości żydów nienawidzi. #polityka #wojna #iran #izrael #trump #usa
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kochamcovid: Antysemitami? Skądże. Czytam regularnie excathedrę (pissowskie forum gdzie udziela się najtwardszy elektorat https://excathedra.pl/discussion/12260/powstanie-w-ziemi-swietej/p22) i oni tam śmieją się z brauna że wszędzie widzi żydów i to jest według nich jego główna wada etc. Dla nich wrogiem numer jeden są Geje i Niemcy a żydzi zwłaszcza ci oddający cześć jehowie to sojusznicy w walce z lewactwem.

• Odpowiedz
Czytam regularnie excathedrę (pissowskie forum gdzie udziela się najtwardszy elektorat

@ezoteryczny_hedonizm: Najtwardszy elektorat PIS z Polski wschodniej przeważnie nie udziela sie w internecie, bo nie ogarnia tego z racji wieku i pozycji społecznej.
  • Odpowiedz
@szurszur: Uwielbiam tą niezachwianą wiarę w stereotyp "pisowca" wykreowany gdzieś w 2005 kiedy to i może zawierał w sobie ziarno prawdy podszyty odrobiną pogardy i poczuciem własnej wyższości.

Otóż mój drogi elitystyczny przyjacielu dzisiejsi emeryci mieli we wczesnych latach '00 kiedy internet wkraczał w Polsce pod strzechy gdzieś pomiędzy 40 a 50 lat i gwarantuje ci że poza nielicznymi wyjątkami posługują się nim biegle wystarczy spojrzeć na popularność prawicowych treści
  • Odpowiedz
@galicjanin: Czyli zmienią poglądy i zaczną pluć na żydów z pissowskiego środowiska jak wildstein i orzeł których uważają za autorytety? Niemożliwe. oni nienawidzą sowietów. braun jest przez to dla nich niestrawny.

@szurszur: A jak inaczej ich nazwać? Jeżdżą na marsze poparcia. Wierzą w tzw. zamach smoleński. Zero jakiejkolwiek krytyki kaczyńskiego za to potrafili rozpisywać się że konfederacja to ukryci sojusznicy Tuska a jedynie trump powstrzymuje Niemcy przed zniszczeniem
  • Odpowiedz
@ezoteryczny_hedonizm prawda, ale dla głosów w Sejmie nie tak się poświęcało. Z kacapów przeniosą się na szczucie na Niemców i Ukraińców, kacapów będą przemilczać i będzie git. Poza tym wyborcy PiS już raczej ciepło odnoszą się do Brauna, część z tych 6 % to poza dzieciarnią z TikToka to zawiedzeni wyborcy PiS.
  • Odpowiedz
Otóż mój drogi elitystyczny przyjacielu dzisiejsi emeryci mieli we wczesnych latach '00 kiedy internet wkraczał w Polsce pod strzechy gdzieś pomiędzy 40 a 50 lat i gwarantuje ci że poza nielicznymi wyjątkami posługują się nim biegle wystarczy spojrzeć na popularność prawicowych treści w sieci

@Towarzysz_Moskvin: Otóz ja mieszkam w regionie gdzie pIS i Konfa zdobywa gdzieniegdzie 90 % głosów w komisjach i wiem jakie sa umiejetnosci ''internetowe'' starszych ludzi po
  • Odpowiedz
@row_marsjanski powinni ale jest inaczej TikTokizacja polityki tylko działa na korzyść takich politycznych chuliganów, takim chodzi tylko o to by o Tobie mówili cały czas i nie przekręcali Twojego nazwiska. Takie akcje jak Brauna idealnie są skrojone pod TikToka i to podoba się młodym, nieogarniętym.
  • Odpowiedz
@szurszur: przykład anegdotyczny zawsze smaczny i zdrowy.

Zaczął bym od tego że nieumiejętność "ustawienia kanałów w telewizorze" nie wyklucza kogoś z grona odbiorców telewizji podobnie jak nieumiejętność skonfigurowania routera nie oznacza braku umiejętności używania internetu.

Według Gusu w 2024 r. dostęp do Internetu posiadało 95,9% gospodarstw domowych tak więc twój argument o niedomytych prymitywnych PiSowcach którzy wiedzieli internet raz w powiatowym jest niczym innym jak wyciągniętymi z du.y urojeniami rodem z
  • Odpowiedz
@galicjanin: dlatego dziwie się, że go policja nie zatrzymała i że ten kretyn nie siedzi jeszcze w więzieniu. Jakbym był posłem lewicy to bym go obywatelsko zatrzymał, a jakby się szarpał to by jeszcze w ryj wyłapał
  • Odpowiedz
@row_marsjanski teraz już za późno, taka akcja zrobi z niego męczennika i poleci mu w sondażach do góry, co więcej zapewne za te 6 % głosów będzie mógł liczyć koniec końców na ułaskawienie Batyra.
  • Odpowiedz
Według Gusu w 2024 r. dostęp do Internetu posiadało 95,9% gospodarstw domowych tak więc twój argument o niedomytych prymitywnych PiSowcach którzy wiedzieli internet raz w powiatowym jest niczym innym jak wyciągniętymi z du.y urojeniami rodem z 2005.

@Towarzysz_Moskvin: Dostep do internetu nie oznacza, że wszyscy z niego potrafia korzystac na wysokim poziomie. Na wsiach w domach czesciej niż w miescie mieszkaja 3 pokolenia danej rodziny i młodsi nabijaja statystyki. Naprawde chce
  • Odpowiedz
@galicjanin: pozwole się z Tobą nie zgodzić, jak Braun dostanie wyrok to nie będzie mógł kandydować. Wdyaje mi się, że wybory parlamentarne, a prezydenckie to zupełnie co innego. W parlamentarnych Braun nie wystartuje w każdym komitecie, a zakładając, że kandydaci korony to będzie zbieranina odklejeńców mogą nie przeskoczyć progu wyborczego.
  • Odpowiedz
@szurszur:

Ja za najtwardszy elektorat PIS uznaje starszych ludzi z Polski B, ktorzy maja niższe umiejetnosci ''internetowe''.

( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Najtwardszy elektorat PIS z Polski wschodniej przeważnie nie udziela sie
  • Odpowiedz