Aktywne Wpisy
blackghost +899
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

HoroLive +18
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
@czwartafaza: Się śmiejesz, a żebyś się nie zdziwił.
@czwartafaza: W sumie wobec akurat tej grupy brzmi to jak ostra szydera
A powiedz im jak s---------i inflację to płaczą, że w krajach obok też była.
S---------i też covid. Mieliśmy rekordowe ilości nadmiarowych zgonów i szurii.
S---------i całkowicie demografię w zamian montując program obciążający budżet i który hamuje inwestycje.
I znowu wygrają.
Lepsze Ci powiem. Ja to sobie spokojnie za biurkiem pracuję, za nie najgorszą kasę! Ostatnio jakiś robol fizyczny mi napisał, że nie znam życia XD. Ja mu na to, że skoro lepiej pokierowałem swoim życiem i że lepiej mi się teraz żyje niż jemu, to chyba jednak potrafię podejmować lepsze decyzje i lepiej znam życie. Ale się pisior zesrał!
Nie można kogoś obrazić nazywać kogoś "wykształconym", ale można to zrobić używając tego ironicznie
Już rozumiesz? To nie jest skomplikowane
@M4rcinS: w sumie to kilka razy słyszałem przed ostatnimi wyborami, że nawrocki wykazał się "zaradnością" i "tylko głupi by nie skorzystał" w kontekście wyłudzenia mieszkania od tego dziadka...
Polska to p------y kraj.
Jak Cię okradną to będziesz słyszał, że "okazja czyni złodzieja" albo "trzeba się było ubezpieczyć", a czasami i "na biednego nie trafiło" - wszystko to słyszałem od wykopków jak wrzuciłem ogłoszenie