Wpis z mikrobloga

Do dzisiaj nie mogę uwierzyć jak to się stało, że środowisko PiSu zrobiło obelgę z określania ludzi jako „uśmiechniętych” czy „wykształconych z wielkich miast” ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież to jest niepojęte. Co w kolejnych wyborach, wyzywanie wyborców KO od „uczciwych” czy „inteligentnych”? XD #polityka #bekazpisu #wybory
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czwartafaza: też tego nie ogarniam żeby kurde wyzwiskiem było nazywanie kogoś uśmiechniętym, wykształciuchem, itd. Kiedy ich przeciwnicy nie są fanatykami Tuska tylko nie chcą wracać do komuny. PISowcy działąją na podstawie tego co im wychodzi z badań a z badań wychodzi że ludzie są podzieleni, zakompleksieni, mściwi, konformistyczni, okrutni i głupi. Chcą strawnej papki medialnej jak za PRLu a nawet gorzej. Wystarczy podkręcić ich kompleksy aa jakie niemcy silne a
  • Odpowiedz
@czwartafaza: no k---a chyba nawet Gortat by się kapnaął, że z tymi uśmiechniętymi (grają takich, a plują jadem z pianą na usyach na każdego o innych poglądach) i wykształconymi z wielkich miast (mają pogardę dla całej reszty wyborców o odmiennych poglądach vide przykład Gortata, który szczuje na innych mając miedzy uszami tylko powiewy wiatru, a sami w większości przyjechali z prowincji i), to jest właśnie ich wyśmianie hipokryzji i sarkazm
  • Odpowiedz
@czwartafaza chodzi o to że to wykształcenie to jest kupiony tytuł i gościa którego się zatrudnia w ministerstwie. Tytuł faktycznie jest, ale jego wątpliwa jakość powoduje że jak ktoś używa go do podkreślenia swojej wyższości to właśnie staje się pośmiewiskiem a nie elitą
  • Odpowiedz
@czwartafaza A jak Polska najlepiej poradziła sobie z kryzysem z 2008 to potem latami gnili z zielonej wyspy xD
A powiedz im jak s---------i inflację to płaczą, że w krajach obok też była.
S---------i też covid. Mieliśmy rekordowe ilości nadmiarowych zgonów i szurii.
S---------i całkowicie demografię w zamian montując program obciążający budżet i który hamuje inwestycje.
I znowu wygrają.
  • Odpowiedz
@czwartafaza:
Lepsze Ci powiem. Ja to sobie spokojnie za biurkiem pracuję, za nie najgorszą kasę! Ostatnio jakiś robol fizyczny mi napisał, że nie znam życia XD. Ja mu na to, że skoro lepiej pokierowałem swoim życiem i że lepiej mi się teraz żyje niż jemu, to chyba jednak potrafię podejmować lepsze decyzje i lepiej znam życie. Ale się pisior zesrał!
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: takie wpisy jak OPa dobrze pokazują jak bardzo oderwani od rzeczywistości są ludzie, gdy temat schodzi na politykę. Zaplusowało ponad 300 osób, nie wierzę że w normalnych okolicznościach nie byliby w stanie zrozumieć prostej ironii. Natomiast ponieważ post dotyczy j-----a PiSu - plusują wszystko bez zastanowienia.
  • Odpowiedz
Się śmiejesz, a żebyś się nie zdziwił.

@M4rcinS: w sumie to kilka razy słyszałem przed ostatnimi wyborami, że nawrocki wykazał się "zaradnością" i "tylko głupi by nie skorzystał" w kontekście wyłudzenia mieszkania od tego dziadka...

Polska to p------y kraj.

Jak Cię okradną to będziesz słyszał, że "okazja czyni złodzieja" albo "trzeba się było ubezpieczyć", a czasami i "na biednego nie trafiło" - wszystko to słyszałem od wykopków jak wrzuciłem ogłoszenie
  • Odpowiedz