Aktywne Wpisy

MonazoPL +107
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +205
źródło: 1000002501
Pobierz

Od jakiegoś czasu myślę nad zmianą pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego. Mam doświadczenie zawodowe związaną z obsługą klienta, więc trochę wiem jak to wygląda od środka. Czytałam trochę opinii na internecie, miedzy innymi że to jest wyścig szczurów, liczą się tylko cyferki i osiągnięcie limitu narzuconego przez firmę. Wiem też że limity są często nieosiągalne, a nawet gdy je osiągasz to kierownictwo narzuca Ci jeszcze większe wymogi. Uważam natomiast, że świetnie bym się czuła w takiej formie pracy. Lubię zdrową rywalizację, ciągłe wyzwania i polepszania swoich umiejętności. Nie mam żadnego problemu z nawiązaniem współpracy z klientami. W obecnej pracy mamy stałych klientów, którzy są chamscy w stosunku do innych pracowników, ale dla mnie są ugodowi i uśmiechnięci, więc to też mnie utwierdza w fakcie, że dobrze bym się czuła jako przedstawiciel. Mam 24 lata, jestem po technikum ekonomicznym. Od 2020 pracuję w handlu na stanowisku obsługi klienta - firma elektroniczna. Posiadam prawo jazdy od kilku lat. Chciałabym znać szczere i obiektywne opinie faktycznych przedstawicieli handlowych, a nie osób które kiedyś nimi były i teraz się użalają, że ta praca jest najgorsza na świecie. Jaka jest szansa, że firma zatrudniłaby młodą osobę z przeciętnym doświadczeniem. Jakie kursy lub szkolenia są mile widziane przez pracodawcę? Jakie są ukryte "haczyki" tego zawodu? Co was zaskoczyło będąc na tym stanowisku? Jak wyglądała Wasza rozmowa rekrutacyjna? Na co warto zwracać uwagę wybierając firmę do której chcę zaaplikować? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
#praca #przedstawicielhandlowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt