Wpis z mikrobloga

#polityka czyli znowu się okazało, że nie ma żadnych haków i afer na Tuska, a on okazał się normalnym gościem? Stare. Znałem.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ravau23 “Chorągiewka” to pisowski spin. Dla mnie normalne jest rewidowanie poglądów od sytuacji geopolitycznych i nowych czynników.
W biznesie podejmuje się decyzję na podstawie informacji na bieżąco. Nie na podstawie opinii lub poglądu, który miało się kilka lat temu.
  • Odpowiedz
opisałeś człowieka który wygrał z tym genialnym Rafałkiem xd

@Ravau23: Opisałem sytuację w której widoczna jest siła propagandy. Ustawki czy wciąganie jakichś ręcznych szlusów na wizji przedstawiono jako "silnego" człowieka.
Nawet PAD wysłali żeby relatywizował mordobicie. Jak ci kibole zaczepią dziecko w drodze z zajęć to niech się na to gentelman agreement powoła będzie miało spokój.
  • Odpowiedz
więc było stworzyć program wyborczy i wygrać z tą propaganda xd

@Ravau23: Taaa zaczynając od 500 zł za wypowiedzi ludzi takich jak wujek samo zło. Żeby walczyć z propagandą to trzeba mieć jeszcze wyedukowane a nie obrazkowe społeczeństwo.
  • Odpowiedz
przecież rudy się produkował żeby na 800 podnieść xd

@Ravau23: przecież ty nawet nie wiesz o czym ktoś pisze xd widzisz 500 to na pewno 500 plus na dzieciaka. To jest właśnie to społeczeństwo obrazkowe <lol> xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ravau23: ale to co że schował na debacie flagę lgbt? To że wspiera to środowisko i chce traktować równo jak innych ludzi to nie znaczy, że musi ich jakoś specjalnie wyróżniać i obwieszać się ich flagą w debacie. A że idzie w ich marszu to tylko pokazuje, że właśnie ich wspiera kiedy mają "swój czas". Obstawiam, że ci rozsądniejsi z lgbt nie oczekują wyjątkowego/specjalnego traktowania tylko właśnie mitycznej równości.
  • Odpowiedz