Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: Kolejna część walki z wrogiem którego sami sobie stworzyliście XD

Nie, to nie jest przykład normalnej kobiety. Żaden normalny facet też nie pójdzie na żadną randkę z chorą psychicznie borderką.

Swoją drogą, to jeśli ktoś myśli, że przynosząc kwiaty na pierwsze spotkanie zapunktuje, to raczej wybitniej przyszłości mu nie wróżę XD
  • Odpowiedz
@Neobychno jestem już mocno po 30-stce i znam takie dziewczyny, które 15 lat temu odstawiały nawet grubsze akcje; różnica polega na tym, że nie byli wtedy tak wszechobecnych SM; dzisiaj Matki Polki a dumne normiki im raty leasingu za SUVy płacą; nawet przez myśl im nie przechodzi z kim rodziny pozakładali;
  • Odpowiedz
@erni13: to nie jest wymyślony wróg - tak właśnie wyglądają obecnie "singielki" - bo każda wartościowa dziewczyna jest na stałe zbierana z rynku jeszcze w okresie liceum - pozostałe to są właśnie takie - borderki, zaburzone, tinderówki na pełen etat.
Nie na darmo są obrazki w necie los faceta po 30' - samotność, -kobieta z dzieckiem
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: mam 38 lat. i 20 lat temu obracałem na jednej imprezie po kilka podobnych. Nawet siostry, które dziś maja mężów i na insta lansują sie na matki polki. Gdyby ich mężowie wiedzieli jak się ich żony prowadziły ( ͡° ͜ʖ ͡°) Natomiast żeby nie wrzucać wszystkich do jednego worka, istnieją też porządne kobiety. Chociaż jest ich zdecydowanie niewiele ¯\(ツ)/¯ skoro już piszę do was mirki
  • Odpowiedz
@kot_posmarowany_maslem: pełna zgoda. ja pamiętam taką jedną laskę która mnie uzmysłowiła jak to wszystko działa, jak się później dowiedziałem miała chłopaka itp a była dziewicą, a mi wystarczyło jakieś piętnaście minut żeby ją wziąć na górę na imprezie (na której podobno jej ówczesny chłopak był) i wytarmosić. kumacie? laska trzymała szpare na kłódkę przed swoim ukochanym a dała d00py randomowi na imprezie bo jej się spodobał. no i krótko na
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: byłem w weekend w Wawce i widziałem na przykład: trzymanie laski za włosy i wlewanie jej browaru do mordy, dziewczyna w grupce randomowo przerywa rozmowę żeby zrobić pawia po czym wraca do rozmowy z chłopakami czy laski idące do taxy mówiące: to co jedziemy na chatę się naćpać? XD Wawka to lvl easy jeśli chodzi o k--------y, no ale jak ktoś ma godność i wyznaje ‚czego się tu nie
  • Odpowiedz
jestem już mocno po 30-stce i znam takie dziewczyny, które 15 lat temu odstawiały nawet grubsze akcje; różnica polega na tym, że nie byli wtedy tak wszechobecnych SM; dzisiaj Matki Polki a dumne normiki im raty leasingu za SUVy płacą; nawet przez myśl im nie przechodzi z kim rodziny pozakładal

@GomiGomi: true, pamiętam z gimnazjum jedna taka laske która obciągała takiemu sebkowi za towar, tak samo na studiach znałem laske
  • Odpowiedz
A potem jakiś normik idzie z taką na randkę do kawiarni, myśli że jak kupi kwiaty i będzie słuchał o jej pasji do jogi to jej czymś zaimponuje.

Trzymajcie się w tej iluzji romantyzmu panowie xD

@krystian-stepaniak: O nie, straszne. Jak ta dziewczyna tak może, do więzienia z nią! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet jeśli to na co ona przytakuje jest prawdą to co z tego?
  • Odpowiedz
mam 38 lat. i 20 lat temu obracałem na jednej imprezie po kilka podobnych. Nawet siostry, które dziś maja mężów i na insta lansują sie na matki polki. Gdyby ich mężowie wiedzieli jak się ich żony prowadziły ( ͡° ͜ʖ ͡°

@kot_posmarowany_maslem: Dobra, ale co w tym złego? Przestań być przegrywem. Równie dobrze to samo można byłoby napisać o tobie bo ktoś te wszystkie szony musiał robić.
  • Odpowiedz