Wpis z mikrobloga

@dolan_plusk Beatka jako jedyna bez problemu wrzucała podsumowania które w jakże znakomitej większości składały się z przemontowanych fragmentów odcinków MCz, biorąc pod uwagę że skuciaty zrzucał nawet 15 sekundowe szoty szoterow a jej całe filmy składały się z shotów i jakoś nie spadały ani nie dostawała strajków - nie daje to do myślenia? A powinno…
  • Odpowiedz
nie wiem co do niej macie. Robiła se filmiki i nie szkodziła dla majora i dla kśka jak większość osób w uniwersum

@dolan_plusk: to co rudy cenzurował żeby przeszło jako family friendly, ona serwowała jako jeszcze bardziej słodkie i urocze.

Przypominam, że konon w ostatnim czasie miał gnijącą odleżynę, chodził z zasraną po kolana pieluchą i miał zaawansowaną cukrzycę. Do tego był izolowany i w pełni inwigilowany, a nasz rudy
  • Odpowiedz
o cholera to sie nieźle zmasowała, kiedyś mi sie przewinęła na youtube i faktycznei bylo widaćpo policzkach, ze ulana jest ale jak zaczęła robić z siebie kogoś kto ma coś do powiedzenia to więcej jej nie włączałem i jakoś w ogóle o niej zapomnialem
  • Odpowiedz
@bezlofficial

@dolan_plusk Beatka jako jedyna bez problemu wrzucała podsumowania które w jakże znakomitej większości składały się z przemontowanych fragmentów odcinków MCz, biorąc pod uwagę że skuciaty zrzucał nawet 15 sekundowe szoty szoterow a jej całe filmy składały się z shotów i jakoś nie spadały ani nie dostawała strajków - nie daje to do myślenia? A powinno…

No właśnie to nie ma znaczenia, bo King istniał od 5 lat zanim w
  • Odpowiedz