Aktywne Wpisy

mamamarcina +55
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.

źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +16
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
źródło: temp_file7367763816245676541
PobierzBawi rowniez w tym kontekscie, ze kuce zapominaja, ze wtedy bosak byl partii rządzącej i co chwile gadaja, ze trzeba mu dac wladze bo jeszcze nie rzadzil xD
- Bosak miał jakieś 23 lata jak dostał się po raz pierwszy do Sejmu, wiec z pewnością miał ogromny wpływ na rządzenie w latach 2005-2007 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Giertych współrządził z PiSem (chociaż rzadzeniem to ciężko jednak nazwać)
- Sikorski był w tamtym czasie ministrem obrony narodowej a do senatu dostał się z list PiS
Tyle powodów
Jakie projekty ustaw zlożył Bosak?
Co to Ty napisałeś na przykład na temat kuców to jedynie Twoja obserwacja, niekoniecznie obiektywna ani właściwa.
A, zapomniałbym, trzeba spuentowac Twoja wypowiedź
xD