Wpis z mikrobloga

• 21
@Gluptaki

@R_O_T_T_E_N: zawsze bawi jak widać że autor nie pamięta 05-07 xD

Bawi rowniez w tym kontekscie, ze kuce zapominaja, ze wtedy bosak byl partii rządzącej i co chwile gadaja, ze trzeba mu dac wladze bo jeszcze nie rzadzil xD
  • Odpowiedz
@stannis: bawi również jak ludzie zapominają ze:
- Bosak miał jakieś 23 lata jak dostał się po raz pierwszy do Sejmu, wiec z pewnością miał ogromny wpływ na rządzenie w latach 2005-2007 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Giertych współrządził z PiSem (chociaż rzadzeniem to ciężko jednak nazwać)
- Sikorski był w tamtym czasie ministrem obrony narodowej a do senatu dostał się z list PiS

Tyle powodów
  • Odpowiedz
@stannis: był mało znaczącym młodym posłem, znanym z tańca z gwiazdami. A z tego co wiem w rządzie, czyli np. na stołku ministerialnym nie zasiadal. Zasiadal co najwyzej w komisjach. Więc czy jako szeregowy poseł tak naprawdę rządził?... Takie meh powiem szczerze. Niby w partii koalicyjnej, ale co to była za koalicja z PiSem...
  • Odpowiedz
@cienki137 spytalem kto pisze, ze sikorski albo giertych nie bylli w pisie lub w koalicji z pisem, a ty w odpowiedzi piszesz mi jakies swoje przemyslenia na temat tego czy bosak cos robil jak byl w koalicji rzadowej xD no nic nie robil bo to glupi len ktory jedyne co konczy to jakies twitty o aniolach i innych magicznych rzeczach xD
  • Odpowiedz
@stannis: jakie przemyślenia jak to co napisałem to prawda. Podałem jedynie, że są przykłady nazwisk, które miały w tamtych latach nieskończenie większy wpływ na rządzenie niż 20-paro latek, który dopiero uczył się politykierowania i głosował zgodnie z rozkazem partyjnym.
Co to Ty napisałeś na przykład na temat kuców to jedynie Twoja obserwacja, niekoniecznie obiektywna ani właściwa.

A, zapomniałbym, trzeba spuentowac Twoja wypowiedź

xD
  • Odpowiedz
@cienki137 chlopie, zadalem ci proste pytanie, a ty zamiast na nie odpowiedziec to s---------z w inne tematy tak samo jak twoj bosaczek s--------l przed dziennikarka tvp po korytarzach sejmowych i mi cos zarzucasz? xD
  • Odpowiedz