Dobrze chyba, że wyzbyłem się myśli o prześladowcach z czasów szkoły. Kiedyś jeszcze wymyślałem sobie sytuacje typu revenge arc itp. Znaczy te sytuacje utknęły gdzieś tam w kącie mózgu, nie zapomnę ich, wiadomo, ale pojawiają się tylko jak ktoś inny nawinie ten okres, ale i wtedy mood typu chłód, nie rozpaczam jak kiedyś. Ehh... #przegryw
@maly_atak_paniki: (づ•﹏•)づ już dobrze koliego, to minęło i nie warto tego rozpamiętywać, bo to nic nie zmieni, ehh. Ehh ja bym im dał, gnębicielom zasranym co źli dla koliegi byli..
@maly_atak_paniki ja też już myślałem że odizolowałem się od tego że byłem prześladowany w szkole, a tu nagle w dorosłym życiu jak sobie szedłem do roboty jakieś n------e bully z czasów szkoły zaczęły się do mnie drzeć, wołać mnie i się ze mnie śmiać z drugiej strony ulicy
Mirki, właśnie spełniłem swoje mini marzenie. Pojechałem na Maderę, wstałem po 4 rano i przyjechałem na wschód słońca nad chmurami, a przy tym wcinam bułke z ogurkiem ʕ•ᴥ•ʔ #chwalesie #madera
Dodać opis stanowiska na które szukasz kandydata? Dodać widełki? Nieeee. Lepiej być atencjuszką i wrzucić swoje zdjęcie na połowę posta jakby to był instagram. Kobiety na prawde nie powinny robić w tej branży...
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link