Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +395
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +137
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

@SendMeAnAngel: 350-400w
@SendMeAnAngel: klasyka XD Czemu żałujesz? Ta orbea wydaje się spoko opcją.
@SendMeAnAngel: w skrocie, zeby dobrze poszlo na zawodach to musisz byc koniem, ty rozpisales sie ( a raczej chat gpt) o kamerce i innych gównach i ogulnie wydajesz sie lamusem z it.
@jazdaniebieski2023: Często nagrywam, ale ostatnio ciągle są problemy. Taki film potem oglądasz, aby:
- zobaczyć, jakie błędy popełniłeś (na spokojnie po rywalizacji)
- inni mogą zobaczyć, jak wygląda trasa (podobnie jak oglądam filmy innych, by zobaczyć, czego
@niepoprawny_pesymista: Według kilku osób to nie jest dobry rower (sami się ścigają lub ich dzieci). Z kolei team Voster ATS w tym roku ściga się na Orbeach. Może to kwestia, kto więcej da rabatu na sprzęt.
Z wysokiej półki:
- Focus
@Hasz5g: to tak dorzuciłem, bo np. trudniej mi się pochylić w prawo niż w lewo i to też mnie spowalnia
@future_taylor: wystarczy trzymać koło, schować się w środku peletonu - po prostu skopałem taktykę, a czy trzeba być koniem - aby wygrać, to tak - ale może ktoś pamięta - pewien zawodnik z okolic twierdzi, że nie trenuje, tylko na zawody jeździ i ciśnie - co by świadczyło o nim, że jest koniem
@SendMeAnAngel: Nikt na tym nie jeździ