Wpis z mikrobloga

Natomiast o mnie pójdzie stereotyp, żem słaby zawodnik i aby to odkłamać, to pozostaje chyba solidnie przygotować się za rok i nie popełnić kardynalnych błędów, bo liczy się tylko wynik, trzeba ustawić się z przodu i cisnąć na 100% mocy, trzymać koło, współpracować, skupić się tylko na zwycięstwie, a w jakiej jesteś chwilowej formie, czy masz defekty i co robisz na trasie i jak mocno cisnąłeś pod górkę, to mało kogo obchodzi.
  • Odpowiedz
położyłeś wyścig żeby nagrać film? Serio ? xD

@jazdaniebieski2023: Często nagrywam, ale ostatnio ciągle są problemy. Taki film potem oglądasz, aby:

- zobaczyć, jakie błędy popełniłeś (na spokojnie po rywalizacji)
- inni mogą zobaczyć, jak wygląda trasa (podobnie jak oglądam filmy innych, by zobaczyć, czego
  • Odpowiedz
klasyka XD Czemu żałujesz? Ta orbea wydaje się spoko opcją.

@niepoprawny_pesymista: Według kilku osób to nie jest dobry rower (sami się ścigają lub ich dzieci). Z kolei team Voster ATS w tym roku ściga się na Orbeach. Może to kwestia, kto więcej da rabatu na sprzęt.

Z wysokiej półki:
- Focus
  • Odpowiedz
rzeczy typu "jedna stronę ciała mam dominująca"

@Hasz5g: to tak dorzuciłem, bo np. trudniej mi się pochylić w prawo niż w lewo i to też mnie spowalnia

"264g GoPro spowalnia mnie na
  • Odpowiedz
zeby dobrze poszlo na zawodach to musisz byc koniem

@future_taylor: wystarczy trzymać koło, schować się w środku peletonu - po prostu skopałem taktykę, a czy trzeba być koniem - aby wygrać, to tak - ale może ktoś pamięta - pewien zawodnik z okolic twierdzi, że nie trenuje, tylko na zawody jeździ i ciśnie - co by świadczyło o nim, że jest koniem
  • Odpowiedz
Update: największy grzech to dojazd rano - tyle jest hoteli w Krakowie, śniadania zwykle od 7 i na spokojnie o 8 wyjechać, przygotować się, ustawić się z przodu i dlatego wk--w mnie bierze. Nosz k.... m.. najlepszy wyścig tak skopać.
  • Odpowiedz