Wpis z mikrobloga

@Kosmiczny_pies_Kazak: bo polacy to ogólnie wciąż ciemny i bojaźliwy naród, boją się migrantów, elgiebetów, unii, Niemiec, Ukrainy. I grając na tych najniższych instynktach PiS rozgrywa połowę narodu jak chce. KO przegrywa bo brakuje im tej brudnej perfidności.
  • Odpowiedz
mongole

@Kosmiczny_pies_Kazak: Sam jesteś nienawistnikiem, ale cię tolerowałem, skoro nie masz kultury, to chyba muszę założyć sprawę w sądzie o zniesławienie. Abstrahując od sedna, obrażasz mnie stereotypowym postrzeganiem obywatela Mongolii, jak ci nie wstyd? Co na to twoja matka? Jak dorośniesz to może zmądrzejesz.
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak jest pewien zbiór zasad co wypada a co nie w przestrzeni publicznej. Udowadnianie swojej normalności w ten sposób że pół nadzy, poprzebierani za psy z piórkiem w dupie prowadzają się po mieście na oczach dzieci, do nich nie należy.
  • Odpowiedz
Twarze mongołów "hehe temu teuczowy rafau nie wygrau dzięki bogu". Polacy tego nie chcą

@Kosmiczny_pies_Kazak: Ale taka jest prawda. Można się obrazać na rzeczywistość, ale fakt jest taki, że Trzaskowski jako Prezydent RP jest niewybieralny. Kaczyński wystawiłby małpę, a i tak by wygrał.

O to mam duży żal do KO, trzeba było wystawić Sikorskiego, który nie ma wizerunku "tęczowego rafałka" to by nie przegrali z kibolem i mielibyśmy w Polsce
  • Odpowiedz
W tym nienawistnym kraju nigdy nie będzie dobrze bo połowa narodu ma mentalność rosjan.

@Kosmiczny_pies_Kazak: i właśnie dlatego, jesli chcą cokolwiek zmienić na lepsze w tym kraju, politycy tacy jak Trzaskowski NIE POWINNI się pojawiać na takich wydarzeniach jak np. Parada równości.
Zdjęcia z takiej parady to powinien być jeden z najważniejszych elementów poradnika pod tytułem: "Jak prze***ać wybory w Rzeczpospolitej Polskiej".
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: dla mnie hejt na lpgtq to jak hej na ludzi lubiących scrabble i ten sam poziom absurdu!
Oni chcą grać w scrabble w parku!
Oni chcą się odwiedzać w szpitalach mimo że grają w scrable!
Jak oni śmią dziedziyć po sobie, przecież grają w scrable w swoim domku.

O nie jeszcze powiedza dzieciom że jeśli mają ochotę mogą grać
  • Odpowiedz