Wpis z mikrobloga

@Best_One: on tu potrafił wyzywać od oskarków, bo ktoś napisał, że ma znajomego przegrywa tak samo s-----------o jak on sam. Także ja do niego empatii nie mam. To jest toksyk. Rozumiem kogoś rozliczać, bo ma kontakty z kobietami czy jakimiś rozgarniętymi ludźmi, ale zabraniać przegrywowi kolegować się z drugą s---------ą, to jest już szczyt jego hipokryzji.
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: no i dlaczego się nie odniesiesz do zarzutów? Dlaczego zawsze kłamiesz i ignorujesz? Tak samo się chwaliłeś że jakaś dziewczyna na spotted pisała, że jej się podobasz. Też wtedy udawałeś, że nie było takiego czegoś..
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: albo zaawansowana demencja albo kłamstwo już ci weszło w nawyk. Chwaliłeś się, że jakaś dziewczyna z pracy na FB pisała na spotted, że jakiś mężczyzna rażąco z opisu podobny do ciebie, podoba się jej, ale nie wie jak do niego zagadać. Co ja ci tu będę mówił. Wiadomo jak było, a ty teraz strugasz głupa i pytasz jakbyś dostał nagłej amnezji.
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: mówiłeś, że to o tobie nie oszukuj. Nawet wspominałeś, że kojarzysz sytuacje, które ta typiara opisywała i na tej podstawie wysnuwałeś wniosek, że jest duże prawdopodobieństwo, że post jest właśnie o tobie. Dobra kłamaczu, widzę, że ta dyskusja jest bezowocna. Po co w takim razie się chwalisz jak potem przeinaczasz i się tego wstydzisz.
dajcie_zyc - @anonanonimowy321: mówiłeś, że to o tobie nie oszukuj. Nawet wspominałeś...

źródło: K%3Famacz

Pobierz
  • Odpowiedz
@dajcie_zyc: No ze opis pasujący, ale to nie był o mnie. W Polsce jest nie wiem ile teraz dokładnie nie o to chodzi, wiele milionów osób no i post z jakiejś grupy miałby mnie dotyczyć ? xd no takich gosci co ćwiczy i robi na ochronie jest zapewne bardzo dużo wiele tysięcy.
  • Odpowiedz