Wpis z mikrobloga

• 0
@WykopekNaPolEtatu

@nonOfUsAreFree: Sportowiec roku 2025

Róbcie screeny

Też mi jasnowidz. Żaden Polak nie wygrał w tak prestiżowych zawodach w tym roku. Świątek i Lewandowski w tym sezonie nie wycisnęli z siebie 110%, cała reszta ma znaczenie niszowe/na progu niszowego (nasi w siatkę grają bardzo dobrze i co z tego), igrzysk nie było... chyba że coś pominąłem?
  • Odpowiedz
Też mi jasnowidz. Żaden Polak nie wygrał w tak prestiżowych zawodach w tym roku. Świątek i Lewandowski w tym sezonie nie wycisnęli z siebie 110%, cała reszta ma znaczenie niszowe/na progu niszowego (nasi w siatkę grają bardzo dobrze i co z tego), igrzysk nie było... chyba że coś pominąłem?

@arpi: Przecież Kamil Grosicki prawie wygrał Puchar Polski, a Piotr Zieliński był kapitanem reprezentacji na 2 mecze, w których nie zagrał.
  • Odpowiedz
  • 0
@WykopekNaPolEtatu W sumie... przypomniałeś mi, że jest jeszcze Szczęsny. On ma szanse i to tak serio, bo to o wiele bardziej medialny typ, w dodatku w popularnym sporcie. Wyniki też miał bardzo dobre. Niby takie same jak Lewandowski, ale finalnie chyba lepiej się zaprezentował.
  • Odpowiedz
Ale wiecie, że on to wygrał jedną ręką? Jego onbordy to podobno lipa jest, prawda jest taka, że nonszalancko trzyma kierownicę jedną ręką, a drugą jara fajki, i to więcej od Szczęsnego. Nie mogą tego pokazać, bo odpala jednego od drugiego.
  • Odpowiedz