Wpis z mikrobloga

@Mirek224: kobiety jak i ludzie to istoty oparte na fałszu - nie oczekuj prawdy, zwłaszcza w tematach damsko męskich.
Oni wolą udawać i ludziom wmawiać że są wielbłądami byleby się nie przyznać że są płytcy jak d--a węża i oceniają głównie po okładce - bo to nie przystoi.... tylko szkoda że przez takie udawanie robią przegrywom nadzieje, wmawiają im bzdury, a potem wielkie zdziwienie że przegrywy mają do nich pretensje
  • Odpowiedz
@Mirek224: Niektórym? Chyba potężnej większości - dzisiaj kobiety są tak samodzielne że facet tak naprawdę jest tylko i wyłącznie narzędziem - wcześniej do zapewnienia bytu, a dziś to ozdoba, biżuteria, obiekt to pochwalenia się - a jak jej fiknie to ona ma w szafie masę innych narzędzi do wyboru - w tych czasach tworzenie stałego związku na równych zasadach jest niemożliwe XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Zly_CzlowiekXD
Pamiętam w gimnazjum jak jeden kumpel przypakował to raz wyszedł bez koszulki to dziewczyny normalnie w ręce same mu się pchały. Co tydzień inną miał. I rzadko kiedy miały kogoś z klasy, albo latały za kilkoma sportowcami że szkoły albo chłopaków z poza szkoły miały
  • Odpowiedz
  • 2
@Zly_CzlowiekXD
Fakt ale tak szczerze? Nawet za wysoki to nie był, niższy trochę ode mnie gdzie ja mam równe 180 ale może kwestia facjaty jednak. Chudy koleś z twarzą Chada czy też misiek z brzuszkiem z dobrą morda ma o wiele większe szanse raczej niż umięśniony typ z brzydkim ryjem
  • Odpowiedz
w tych czasach tworzenie stałego związku na równych zasadach jest niemożliwe XD

@Zly_CzlowiekXD jest mozliwe pod warunkiem ze jestes bogatym chadem i zadowolisz sie max przecietna kobieta. Jesli celowalbys w kobiete 8/10 bedac 9/10 to mialbys te wszystkie jazdy, fochy, klotnie i szit testy, ale jesli bedac bogatym 9/10 nie wezmiesz kobiety powyzej 5/10 to masz szansę na w miare partnerski zwiazek
  • Odpowiedz
@git_commit:

jest mozliwe pod warunkiem ze jestes bogatym chadem

Just be in 10% top men bro!
I dlatego zawsze się śmieję jak ktoś mi gada o miłościach - dziwnym trafem kobiety nie mogą kochać brzydkich ludzi :)
Dlatego też wolna wola de facto nie istnieje - jak się nie potrafi zmusić do miłości do brzydkich ludzi, to oznacza że jesteśmy niewolnikami własnych samolubnych genów :)
  • Odpowiedz
I dlatego zawsze się śmieję jak ktoś mi gada o miłościach - dziwnym trafem kobiety nie mogą kochać brzydkich ludzi :)

@Zly_CzlowiekXD: statystyki rozwodow sa takie, ze w duzych miastach 50% malzenst sie rozwodzi a 66% wnioskow o rozwod skladaja kobiety, wiec jak ktos mi mowi, ze kobiety sa ta empatyczna plcia kierujaca sie sercem a nie zimnym wyrachowaniem to chce mi sie smiac
  • Odpowiedz
@git_commit: dlatego mam takie zdanie - że skoro kobiety są tak wyrachowane, to nie powinno się nad nimi w żaden sposób litować i powinny być traktowane jak faceci. Są puste i obłudne*
Są słabe kiedy im to pasuje, są silne kiedy im pasuje, manipulują społeczeństwem jak się tylko da by było jak im pasuje.
Tinder jasno pokazał ich obłudę - choć oczywiście zawsze znajdzie się różowa która stwierdzi że wcale nie mimo
  • Odpowiedz
@Mirek224: tylko geny się liczą a reszta nie ma za bardzo znaczenia.
One tylko gadają bzdury bo nie chcą wyjść na puste - obłuda i obłuda.

I to mnie najbardziej śmieszy - one mają ogromne wymogi dla przegrywa rodaka - i ten nawet jak je spełni to i tak p0lki kopną go w zad gdy tylko pojawi się chad/obcokrajowiec, który żadnych wymogów spełniać nie musiał XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Zly_CzlowiekXD
Co do tych obcokrajowców to zależy też skąd, jakoś tam żadna nie wspomina o przystojnych Ukraińcach, Rosjanach itd zazwyczaj właśnie południowcy i murzyni ewentualnie Skandynanowie
  • Odpowiedz
@Mirek224: Tu ci przyznam rację - p0lki nie są zainteresowane facetami z bliskich okolic - Słowianami, Ukraincami czy r0sjanach, one kierują oczy na niemcy (kasa) lub dalsze kraje tj. Franca, Włochy ale oczywiście im dalej tym bardziej p0lkom oczy świecą.
  • Odpowiedz