Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

akurat na chwilę obecną utrudnia ruch, ruch pieszych. Ale rozumiem, dla blachosmrodziarza piesi to podludzie, im można utrudniać życie.

@an-drzej: Ogólnie problem zazwyczaj z tymi ludzi jest taki, że on/ona parkuje i ch#! ci ludzie nie myślą o tym, że będą utrudniać ruch tudzież chodzenie ludziom a jeszcze się często cieszą z tego, że tak zaparkowali i się udało auta nie porysować, tam w mózgu próżnia jest.
  • Odpowiedz
Nie przesadzaj że zakup pierwszej serii CLA45AMG to jest jakis spory wydatek.

Chyba najtańsze AMG na rynku obecnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Lumberjack91: Nic dziwnego, to AMG to często nawet nie jest AMG a pakiet stylistyczny + nawet jak jest AMG to ma silnik od Renault.
  • Odpowiedz
@onepnch: Sama nie mam wyczucia auta i zdarza mi się tak zaparkować, jednak za każdym razem poprawiam. Dlaczego? Ano dlatego, że wiem jakim problem były takie miejsca dla mojego dziecka, które nie mogło przejść jak się uczyło od nowa chodzić, problemem jest też dla mnie jak idę z wózkiem i problemem jest dla tysięcy innych (rodziców, niepełnosprawnych). Po co utrudniać ludziom, którzy już i tak mają pod górkę?
  • Odpowiedz
@onepnch: No nie... Licząc po kostkach to miejsce ma od 50 cm do 60 cm szerokości. Średnio wózki dziecięce mają około 60 cm szerokości, wózki inwalidzkie 70 cm. Nawet jak będzie mniejszy wózek dziecięcy to będzie to przeciskanie się i wkładanie wózka w krzaki. Nie bez przyczyny mamy przepisy mówiące o pozostawieniu konkretnego odstępu dla pieszych.
  • Odpowiedz