Wpis z mikrobloga

@nonOfUsAreFree trochę nie rozumiem co w tym złego. Jest wysportowana to chce pokazać efekty swojej pracy, nie każdy ma takie np. wyrzeźbione nogi. Mężczyźni, którzy mają się czym pochwalić w kwestii sylwetki też wrzucają zdjęcia bez koszulki. I z drugiej strony nie każda osoba, która ma wysportowaną sylwetkę tak robi. Mimo wszystko jestem w stanie zrozumieć takie eksponowanie się, bo do dobrego wyglądu nie dochodzi się w tydzień, tylko latami pracy.
  • Odpowiedz
@nonOfUsAreFree: nie rozumiem, po co to dvpsko wszedzie? Ile mozna pragnac tej sztucznej atencji. Nie mozna miec normalnej psychiki i takie zdjecia wstawiac. Kobiety same sprowadzaja sie doroli przedmiotu, ktory sluzy tylko do jednego. Dzieki Bogu, ze jest wiele normalnych ktore nie wstawiaja swoich zdjec na instagramy, fb itp. oraz mozna normalnie porozmawiac. Ha tfu na atencjuszki z dvpskiem :) Oczywiscie ledwo zakrywajaca cialo bluzka, bo oczywiscie zwykly t shirt
  • Odpowiedz
trochę nie rozumiem co w tym złego. Jest wysportowana to chce pokazać efekty swojej pracy, nie każdy ma takie np. wyrzeźbione nogi. Mężczyźni, którzy mają się czym pochwalić w kwestii sylwetki też wrzucają zdjęcia bez koszulki. I z drugiej strony nie każda osoba, która ma wysportowaną sylwetkę tak robi. Mimo wszystko jestem w stanie zrozumieć takie eksponowanie się, bo do dobrego wyglądu nie dochodzi się w tydzień, tylko latami pracy.

@jamniczek_trailowy
  • Odpowiedz
@mlodygustaw no dobrze, to faktycznie może być problem jak takie zdjęcia zaczną przeważać. Ja akurat chodzę, ale nie korzystam z takich grup, więc ciężko mi określić jaki procent to takie zdjęcia.
Z drugiej strony wydaje mi się, że lepszym miejscem do dzielenia się hobby jest jednak discord, albo klasyczne forum... bo facebook bardzo wybiórczo pokazuje najnowszą aktywność, a wyszukiwarka też tak okropnie działa
  • Odpowiedz