Wpis z mikrobloga

@rimyi: Poprosiłem Chat GPT o ocenę tej dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozytywne: społeczność reaguje – zarówno sympatią, jak i humorem. Kilka komentarzy było celnych i krótko zabawnych.

Negatywne: dominują oceny osobiste i wulgaryzmy, brak treści o rowerze. Dyskusja
  • Odpowiedz
@mareczuczeek: no fajna brzoza, u mnie też rosną. Ale czemu robiąc zdjęcie brzozy zasłaniasz ją jakimś złomem z bazaru za 5zl i jeszcze łapę tam pchasz? Ehhh wykopki, nawet zdjęcia brzozie nie potrafią zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Ładny, ro... Nie no kurva nie przejdzie mi przez usta.
No nawet nie brzydki, ale przyznaj się, że kupiłeś u cygana za paczkę malborasow i pół piwa
  • Odpowiedz
Ciekawe jest to, że bardzo ciężko dostać opony z odblaskowym paskiem. A takie przepisy są w kilku krajach Europy. I jedyne oponki z odblaskami jakie spotkałem, to do rowerów miejskich.

@G06DbT: Nawet gorzej, bo jak już znajdziesz, to zaraz opory toczenia nie te.
  • Odpowiedz
juz widzę jak w twarz to samo mówi. W necie od patusow wyzywa, a na ulicy przejdzie ze spuszczoną głową.

@N4lesnik: Typowe patusowe egeszege: "w realu to p-------a by się bała hehehe". Trzebaby było być niespełna rozumu żeby patusowi na ulicy, w twarz mówić że wygląda jak patus. Jeszcze mi życie miłe. Jak widzę brudnopis to przechodzę na drugą stronę jezdni bo jeszcze mnie degenerat pobije albo jakimś WZW zarazi-
  • Odpowiedz
@Plp_: a widzisz, nie znasz człowieka, nie gadałeś. To nie sa lata 70-90, gdzie tatuaż oznaczał patusa. Krycie się w Internecie jest po prostu słabe, skonfrontuj siebie z osobami z tatuażami, a nie wypisuj anonimowo głupoty.
  • Odpowiedz