Aktywne Wpisy

wonsz337 +136
Pijany sąsiad mi dzisiaj groził, żąda żebym pozwolił mu korzystać z mojego prywatnego ogrodu. Mówił "moja pani sobie tam rozłoży leżaczek i wypuscimy sobie tam czasem pieska" a jak nie to zobaczysz małolat, to będzie, nie cwaniakuj z nami i takie teksty. Obok n--------o grubasa skakał ćpunek jego jakiś krewny i przytakiwał mu XD. Nie wiem co teraz bo nie ma opcji żebym pozwolił im korzystać sobie z mojego prywatnego ogrodu, za
Po przemyśleniu sprawy i dzisiejszym wpisie jednego z użytkowników na wykopie postanowiłem, że wyciągam wszystkie pieniądze z XTB i przeniosę w inne miejsce, bo nie czuję się bezpiecznie na tej platformie i od początku nie budzili mojego zaufania. Mam tam tylko część środków, ale sporo tego jest. Około 100 k PLN. Moi znajomi mają więcej i też ich ostrzegałem, że dziwię się, że się nie boją tam lokować tyle środków.
Za dużo
Za dużo
Pomijam już takie kwestie, że im mniej radykalizmu islamskiego, tym lepiej i naszym naturalnym sojusznikiem są ci, którzy walczą z islamistami
#izrael #iran #wojna #ukraina
Przegrana Izraela też niesie dla nas pewne korzyści - siła ich ataków na Polskę na arenie międzynarodowej i obwinianie nas za holokaust spadnie.
Ich roszczenia do mienia bezspadkowego po polskich obywatelach żydowskiego pochodzenia też stracą na sile.
Jak dla mnie to powinniśmy kibicować obu stronom i życzyć im jak największych sukcesów w walce z przeciwnikiem.
To dlatego że nie rozumiesz pojęcia moralność
@Polinik: Jak to jest, że każdy polski rząd ma to w dupie i nikt nawet nie lobbuje za tym w UE?
I nie, jakiś losowy wysryw izraelskiego/polskiego/niemieckiego polityka w 1997, albo 2018, nie
Powtarzasz Izraelską propagadnę, tylko nie wiem czy jesteś Izraelczykiem zaangażowanym w sprawę czy zwykłym Polakiem z głową przepraną przez liberalne media i nie znającym
No ale OP widzi świat w dwóch barwach
źródło: obraz
Pobierzźródło: 1000025791
Pobierz