Aktywne Wpisy

StaraJawka +39
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Mystoo +32
Kiedyś na wykopie była własna subkultura. Był papież, testo, białek, kosmonauta i zboże. A teraz? Tylko ukraina, ruskie trole, tusk, nieruchomości i k---a sranie w banie.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.
źródło: 0
Pobierz