Wpis z mikrobloga

• 868
@Forest1989 w tym ziemniaku masz przynajmniej 2k zusu o ile robisz sam (jak zatrudnisz to jakies +6k) do tego pewnie z 1k prądu pewnie jakaś dzierżawa i się okazuje że żeby wyjść na zero to musisz naciągnąć klientów na dyche a jeszcze żeby cos z tego mieć?

Otwórz obok i rób taniej jak widzisz taką szansę na biznes ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@crejzus: możliwe, choć bardziej realne:
na małym zusie ok. 450zl +śmieciowe umowy dla studentów, czy innych maturzystów + buda zbita po taniości z rozbiórki + płyta pilsniowa I wykładzina pcv + darmowe miejsce przy własnej posesji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
w tym ziemniaku masz przynajmniej 2k zusu o ile robisz sam (jak zatrudnisz to jakies +6k) do tego pewnie z 1k prądu pewnie jakaś dzierżawa i się okazuje że żeby wyjść na zero to musisz naciągnąć klientów na dyche a jeszcze żeby cos z tego mieć?

Otwórz obok i rób taniej jak widzisz taką szansę na biznes ( ͡º ͜ʖ͡º)

@crejzus: Panie Januszu, nieeeeeeee
  • Odpowiedz
@crejzus: g---o w dupie ma nie ZUS, zamiast robić obrót i o----ć 100 ziemniaków za 8pln dziennie to o----e z 10 za 18pln (chyba że znajdzie więcej frajerów na kartofla droższego od pistacji). I jeszcze kwiczy taki prosiak że un ma koszty. Niech ginie.
  • Odpowiedz
@crejzus: w dupie mam jego koszta xD co mnie to obchodzi. Mnie jako konsumenta obchodzi cena i jakość. Reszta mnie j---e i Wam polecam to samo.
Głosować (kupować) rozsądnie, to poznikaja janusze.
  • Odpowiedz
Powinien być za 35

@kinlej: za 35 to możesz pewnie zamówić u niego gofra z cukrem pudrem dla dziecka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cyconiusz: panie dla jednego klijenta to mnie siem nie opłaca ubiegłotygodniowego oleju na nowo podgrzewać
  • Odpowiedz
  • 12
@Forest1989 polskie morze i wszystko jasne. Mnie to nie śmieszy bo takie ceny mamy tu wszystkiego. Pozdrawiam zwłaszcza zmotoryzowanych bo jak czytam, że cena benzyny spada to zapraszam na pomorze zachodnie (,)
  • Odpowiedz