Wpis z mikrobloga

Range Rover SVR to nie tylko szybkie auto ale i coś, co po prostu ratuje Twój tyłek w oparach, na drodze kocur ale sprawdza się na wiochach i każdym terenie a jednoczesnie masz w nim wszytko jak go urządzisz (bo to dom na kołach a nie samochodzik) szanuje te auto, chuchałem i dmucham, ale już kilka razy się poddałem i przegoniłem bydlaka po jakiś polach buraków, lesie i uj wie jeszcze czym, raz nawet po wysypisku gruzu. Mialem wczoraj 2 polne równolegle drogi a pomiędzy nimi pola, jakiś gruz, jakieś warzywa, ciemno, poszedł jak pocisk aż miło, rano się przeraziłem, ze "urwałem od internetu", nic, jak by został dotarty dopiero. Jak nie chcecie wydać dużo kasy to kupcie sobie starego taniego RR, te auto po prostu ma sens. Kolezanka kupiła sobie taniego starego RR na dojazdy do pracy i tak samo mieszka na wsi i jechała do pracy na skróty grzejąc po polach do glownej drogi. Mialem trochę aut ale to z czystym sumieniem moge polecić. #motoryzacja #polecam
Solid_Lad93 - Range Rover SVR to nie tylko szybkie auto ale i coś, co po prostu ratuj...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach