Wpis z mikrobloga

Za tydzień lecę na 15-dniowe wakacje. I chciałbym zabrać kreatynę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wydaje mi się, że jak będzie w puszcze to nie będzie problemu, ale ja tylko potrzebuje niecałych 100g i też taka pucha dużo zajmuje miejsca. Więc chciałem przesypać do jakiegoś worka. Boję się wsadzić do walizki rejestrowanej z uwagi na to, że mogą trzepać i coś rozwalić. Więc zastanawiam się by dać do bagażu podręcznego w tym worku. Będzie przypał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #podroze #lotnisko #lotnictwo
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WUJICO: XDDDDDDDDDDD miałeś sprawę za przemyt? Ja prdle ludzie zadajecie pytania że Iks de. Największy przypał to wkładać cokolwiek wątpliwego do bagażu podręcznego to po 1. Po 2 całe siaty suplementów przewoziłem w bagażu rejestrowanym. Jedyna nieprzyjemność jaką miałem to wracając z Islandii pakowałem się na lekkim rauszu i wrzuciłem jakieś specyfiki kremy czy płyn do podręcznego. Po bramce Ken ju kom hir ser? Wyjął mi z plecaka podręcznego powiedział
  • Odpowiedz
@WUJICO: podręczny bankowo zatrzymają na taśmach i w najlepszym wypadku każą w-----ć do kosza. Bierz całą puchę zamkniętą. A kreatyna potrafi być droga w różnych miejscach niestety.
  • Odpowiedz
@WUJICO: Nikt nie sprawdza, nawet gdyby to była k-----a, to ryzyko wpadki jest relatywnie niewielkie. Kontrola na lotnisku, zarówno w strefie Schengen, jak i poza nią, do destynacji turystycznych koncentruje się na materiałach wybuchowych.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: Zależy od destynacji i ilości, ale znam ananasów, którzy latali na Tomorrowland bez przypału wiele razy. Czy to idiotycze? Tak, ale na swój sposób potwierdza pewne tezy i przypuszczenia. Co innego lot z Kolumbii do USA, co innego w schengen Modlin do Fiumcino.
  • Odpowiedz
@WUJICO: przewoziłem leki w tabletkach w podrecznym w oryginalnym opakowaniu i bez niczego przeszło. Z kreatyną będzie tak samo, tylko niech będzie w oryginalnym opakowaniu i najlepiej w sumie nieotwarta.
  • Odpowiedz
@WUJICO wg przepisów powinno przewozić sie w oryginalnym opakowaniu.
Możesz kombinować inaczej, ale nikt nie wie na jakiego służbiste trafisz.
Nam ostatnio trzepali ostro bagaż podręczny tylko dlatego, ze cos im sie zdawało, ze widzieli na monitorku- a nic nie mieliśmy przypalowego- także loteria
  • Odpowiedz