Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +16
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje

źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz
Taśmy Obajtka: Załatwianie żonie "niezależnego" dziennikarza posadki w Orlenie
Taśmy Tuska: Przyznaje że jest Niemcem (ironicznie, w żartach, nawiązując do tępej pisowskiej propagandy)
#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file8749376787177039240
Pobierz@Jabby: już wiemy czym ta menda kurski będzie nas katować przez dekadę xD
Oni by nie zrozumieli ironii nawet jakby kopnęła ich prosto w twarz.
źródło: temp_file6685168288468427169
PobierzMasz na myśli zakup wozów strażackich do celów partyjnych?🤡
@Jabby:
Mam na myśli m. in. zakup wozów strażackich za środki przeznaczone na pomoc ofiarom przestępstw żeby pisowcy sobie robili kampanie wyborczą. Bo te wozy kupowali w czasie wyborów. Możesz wyjaśnić w jaki sposób wóz strażacki ma pomagać ofiarom przestępstw? Albo zestawy garnków dla kół gospodyń wiejskich kupowanych również z tych samych środków?
źródło: image
Pobierz@Jabby: Szanuję za dystans do siebie i poczucie humoru.
Kiedyś myślałem że jest trochę bardziej inteligentny ale jak zaczął bronić Błaszczaka, Trumpa i te wszystkie pisowskie spiny to stwierdziłem że jest głupszy od przeciętnej zielonki
@Jabby: on Ci nie wyjaśni, tylko podeśle źródło z tysol.pl lub niezalezna.pl XD
To pisowiec, mocno upośledzony
@robert_blaszczykowski: chłopie, on tu podawał fejka jak wtedy ranili tego żołnierza na granicy z Białorusią.
Wrzucał skrina jakoby rząd miał go specjalnie trzymać przy życiu, bo wybory.
Ale pasuje idealnie w narracje, po trupach do celu
@Jabby: "nieważne co mówili, ważne kto nagrywał"