Wpis z mikrobloga

Taśmy Romanowskiego: Ustawianie przetargów na dziesiątki milionów, rozporządzanie środkami funduszu sprawiedliwości dla celów partyjnych, wałki na grube miliony

Taśmy Obajtka: Załatwianie żonie "niezależnego" dziennikarza posadki w Orlenie

Taśmy Tuska: Przyznaje że jest Niemcem (ironicznie, w żartach, nawiązując do tępej pisowskiej propagandy)

#bekazpisu #polityka
Jabby - Taśmy Romanowskiego: Ustawianie przetargów na dziesiątki milionów, rozporządz...

źródło: temp_file8749376787177039240

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 33
@eduardo-garcia

Masz na myśli zakup wozów strażackich do celów partyjnych?🤡

Mam na myśli m. in. zakup wozów strażackich za środki przeznaczone na pomoc ofiarom przestępstw żeby pisowcy sobie robili kampanie wyborczą. Bo te wozy kupowali w czasie wyborów. Możesz wyjaśnić w jaki sposób wóz strażacki ma pomagać ofiarom przestępstw? Albo zestawy garnków dla kół gospodyń wiejskich kupowanych również z tych samych środków?
  • Odpowiedz
@Jabby z tym eduardo-garcia się nie dyskutuje, jego się wrzuca na czarno. On każdy jeden najgłupszy pisowski spin przemyca na wykop, szkoda czasu.

Kiedyś myślałem że jest trochę bardziej inteligentny ale jak zaczął bronić Błaszczaka, Trumpa i te wszystkie pisowskie spiny to stwierdziłem że jest głupszy od przeciętnej zielonki
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: ale trzeba mu przyznać ze jest wytrwały, i fikolkow opanowal mnóstwo. Tak dlugo manipuluje az komus odechce sie prostowac, lub jak ktos juz go wyjaśni do tego stopnia ze nie ma juz miejsce na manipulacje. Znika z wątku
  • Odpowiedz
czone na pomoc ofiarom przestępstw żeby pisowcy sobie robili kampanie wyborczą. Bo te wozy kupowali w czasie wyborów. Możesz wyjaśnić w jaki sposób wóz strażacki ma pomagać ofiarom przestępstw

@Jabby: on Ci nie wyjaśni, tylko podeśle źródło z tysol.pl lub niezalezna.pl XD
To pisowiec, mocno upośledzony
  • Odpowiedz
Kiedyś myślałem że jest trochę bardziej inteligentny ale jak zaczął bronić Błaszczaka, Trumpa i te wszystkie pisowskie spiny to stwierdziłem że jest głupszy od przeciętnej zielonki

@robert_blaszczykowski: chłopie, on tu podawał fejka jak wtedy ranili tego żołnierza na granicy z Białorusią.
Wrzucał skrina jakoby rząd miał go specjalnie trzymać przy życiu, bo wybory.

Ale pasuje idealnie w narracje, po trupach do celu
  • Odpowiedz
Taśmy Romanowskiego: Ustawianie przetargów na dziesiątki milionów, rozporządzanie środkami funduszu sprawiedliwości dla celów partyjnych, wałki na grube miliony

@Jabby: "nieważne co mówili, ważne kto nagrywał"
  • Odpowiedz