Na "szkokujących taśmach Tuska" literalnie niczego nie ma. Nazywają wschodnią wielkopolske i Radom "shitowymi regionami", ale jest to w kontekście miejsc biorących na listach. No i nazywają Krzysia Bosaka debilem, ale umówmy się, to nie jest zdrada tajemnicy państwowej.
Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu #polityka
@MilionerPrzed30: zupełnie nieprzypadkiem. Zakładam że tak właśnie nazywają wyborców pisu czy sutenera ludzie nań niegłosujący. Czy to eleganckie? Pewnie nie, ale sympatycy mateckiego raczej nie powinni nikomu braku elegencji wypominać
@thorgoth czemu używasz słowa literalnie? To tak bardzi nie polskie słowo, że aż dziwię się, że ktoś go używa. czemu nie dosłownie, wiernie, dokładnie, ściśle, słowo w słowo, czy już z oryginalnej łaciny ad literam, ad verbum? Literalnie to tak zangielszczone słówko, że aż boli i daje dużo inormavji na temat oskby która jego używa.
@Polasz: zgaduje że dlatego iż czytam sporo po angielsku i pewne zapożyczenia wchodzą mi w krew. Czy to jest pewnego rodzaju niechlujstwo? Owszem. Nie mam motywacji żeby z tym walczyć; jesteśmy na wykopie a nie na wykładzie u pana Bralczyka
Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu
@thorgoth: mnie nurtuje po co Giertych nagrywa Premiera? Kto to potem wykradł to rzecz wtórna. Ta wrzutka jest na eliminacje Giertycha z PO, nie na obalenie rządu.
@thorgoth Szanuje za cytat z Ojca Chrzestnego i ogólnie darzę Cie pewną sympatią na tym żałosnym portalu ale mylisz się Mój Drogi w jednej rzeczy. Ja Ci nie grożę - Ja oznajmiam
Nazywają wschodnią wielkopolske i Radom "shitowymi regionami", ale jest to w kontekście miejsc biorących na listach.
No i nazywają Krzysia Bosaka debilem, ale umówmy się, to nie jest zdrada tajemnicy państwowej.
Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu
#polityka
Czy to eleganckie? Pewnie nie, ale sympatycy mateckiego raczej nie powinni nikomu braku elegencji wypominać
@pasza03: Ale co tam niby jest?
@Polasz: zgaduje że dlatego iż czytam sporo po angielsku i pewne zapożyczenia wchodzą mi w krew. Czy to jest pewnego rodzaju niechlujstwo? Owszem. Nie mam motywacji żeby z tym walczyć; jesteśmy na wykopie a nie na wykładzie u pana Bralczyka
@thorgoth: mnie nurtuje po co Giertych nagrywa Premiera? Kto to potem wykradł to rzecz wtórna. Ta wrzutka jest na eliminacje Giertycha z PO, nie na obalenie rządu.
Ja Ci nie grożę - Ja oznajmiam