Wpis z mikrobloga

Na "szkokujących taśmach Tuska" literalnie niczego nie ma.
Nazywają wschodnią wielkopolske i Radom "shitowymi regionami", ale jest to w kontekście miejsc biorących na listach.
No i nazywają Krzysia Bosaka debilem, ale umówmy się, to nie jest zdrada tajemnicy państwowej.

Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu
#polityka
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@Satan_Was_a_Babyboomer: Przychodzisz do mnie, do mojego wątku, do mojego domu w dzień ślubu mojej córki i jeszcze usiłujesz mnie obrażać.

Jako że nie jesteś debilem to czarno jeszcze nie będzie, ale nie idź tą drogą
  • Odpowiedz
@thorgoth:

Nazywają wschodnią wielkopolske i Radom "shitowymi regionami", ale jest to w kontekście miejsc biorących na listach.

A ludzi z tych rejonów z-----i, więc najistotniejsze pominąłeś
  • Odpowiedz
@thorgoth Jeśli ktoś myślał że wykop to miejsce wolne od politycznych trolli Mateckiego i Giertycha to wystarczy zajrzeć w ten wątek. Samo gęste panowie widzę. Brawo.

Taśmy jak taśmy, będzie krzyk przez miesiąc i sprawa ucichnie. Zastanawia źródło tych taśm, tak samo jak zastanawiały przecieki z ABW w sprawie gangusa. Tyle.
  • Odpowiedz
Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu

@thorgoth: pamiętam że po wycieku podsłuchów u sowy, pisiory i kuce wyśmiewali wszystkich którzy pytali o to kto zrobił podsłuch. Twierdzili że treść jest ważniejsza a ci co pytają kto to zrobił ten "zmienia temat"
  • Odpowiedz

@thorgoth zapewne zupełnie omyłkowo zapomniałeś wyjaśnic do kogo się odnoszą słowa Donalda Tuska "Tam gdzie zjeby są." w tym kontekście ( )
  • Odpowiedz