Aktywne Wpisy

CzekoDonut +560
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Kometaa +91
#gielda
Udało się przebić magiczną barierę 200k zysku, niezrealizowanego ale dalej zysku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udało się przebić magiczną barierę 200k zysku, niezrealizowanego ale dalej zysku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Nazywają wschodnią wielkopolske i Radom "shitowymi regionami", ale jest to w kontekście miejsc biorących na listach.
No i nazywają Krzysia Bosaka debilem, ale umówmy się, to nie jest zdrada tajemnicy państwowej.
Jedyne co mnie nurtuje, to czy pisiory sami zdobyli te podsłuchy nielegalnie (pegasus?) czy to jest wrzutka od ruskiego wywiadu
#polityka
Jeżeli najmocniejsze jest Bosaka słowem opisanie, to ja nie mam więcej pytań
@thorgoth: W końcu ktoś to powiedział głośno. Debil i pasożyt.
Jako że nie jesteś debilem to czarno jeszcze nie będzie, ale nie idź tą drogą
A to dopiero początek moich zalet.
chcesz link na OF?
A ludzi z tych rejonów z-----i, więc najistotniejsze pominąłeś
Taśmy jak taśmy, będzie krzyk przez miesiąc i sprawa ucichnie. Zastanawia źródło tych taśm, tak samo jak zastanawiały przecieki z ABW w sprawie gangusa. Tyle.
@thorgoth: ja p------e
@Nic_tu_po_mnie: to sie umyj skarpetosceptyku
@thorgoth: pamiętam że po wycieku podsłuchów u sowy, pisiory i kuce wyśmiewali wszystkich którzy pytali o to kto zrobił podsłuch. Twierdzili że treść jest ważniejsza a ci co pytają kto to zrobił ten "zmienia temat"
@thorgoth zapewne zupełnie omyłkowo zapomniałeś wyjaśnic do kogo się odnoszą słowa Donalda Tuska "Tam gdzie zjeby są." w tym kontekście (✌ ゚ ∀ ゚)☞