Wpis z mikrobloga

• 13
@SamBeliar: Osobiście ulubiona. Jedyna mapa, gdzie celowniki z noktowizją miały jakikolwiek sens :) Tylko średnio zbalansowana, rzadko kiedy udawało się walczyć w mieście, przeważnie obok bazy na wzgórzu były bitki :/
  • Odpowiedz
Role-Play Battlefield 3.

Największa trauma w Metro xD

@alexander-dantes: Operation Metro, Assault Conquest Large, 32vs32, all weapons. Nie da się przeżyć XD
Ale szanuję za RP, ja tam latałem jako medyk.
  • Odpowiedz
Największa trauma w Metro xD

@alexander-dantes: OPERATION METRO 24/7 1000 TICKETS 64/64 + 11

Pamiętam jak grałem na takiej mapie od początku do końca, chyba z 2h, ale za to nabite tyle punktów że z 4-5 levele powskakiwały xD
  • Odpowiedz
@SamBeliar ahh teraz już nie ma takich fpsów, chyba, i to nawet nie zasługa nostalgii bo młody już nie byłem, to serio jest top gierka, a przy intrze zawsze mam ciary, tak samo kampania single krótka, ale dająca mega dużo frajdy
iErdo - @SamBeliar ahh teraz już nie ma takich fpsów, chyba, i to nawet nie zasługa n...
  • Odpowiedz
@SamBeliar: jednak druga część IMO była lepsza, ale wielce prawdopodobne że większść obecnych mirkujących jeszcze wtedy nie korzystała z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ah ten strike at karkand czy opus magnum czyli Wake Island ( ʖ̯) #bojowkabattlefield2
  • Odpowiedz