Aktywne Wpisy

O2O2122 +742
16 lat temu byłem trzeźwy i nigdzie oprócz wyjazdów na wakacje na Węgry z rodzicami nie jeździłem. Dziś widziałem zachód słońca na Kos, a za cztery miesiące minie 17 lat od kiedy piję regularnie p--o. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i odpowie, że też pije regularnie i widziała zachody słońca na wakacjach.
#alkoholizm #heheszki
#alkoholizm #heheszki

źródło: IMG_6260
Pobierz
wfyokyga +27
Dzień dobry

źródło: temp_file1738553455121218557
Pobierz
Iran chce mieć b--ń atomową???? Ooooooo to niedobra jest tak nie może być
#izrael #iran #rosja #wojna #ukraina
Rozumie, że narracja podawana w mediach to nie jest rzeczywistość, a narracja.
źródło: fde4b5e9d560fdea17b86c63354a465e
Pobierz@AureIius: Chyba w twoim kacapskim łbie, NATO to sojusz obronny.
I dlatego tą obronnością trzeba osaczać Rosję, jak Rosja zostanie osaczona z każdej możliwej strony
wtedy będzie zapewnione maksimum obronności.
Natomiast gdy ZSRR chciało umieszczać rakiety na Kubie to już nie mogło służyć obronności Kuby i być niezależną decyzją tego kraju tylko to już było zagrożenie dla USA(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
@aa-aa: Ciekawe co może powodować że państwa graniczące z Rosją chcą należeć do NATO, hmm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No dokładnie ciekawe co mogło powodować że Kuba chciała te rakiety mieć u siebie, hmm( ͡° ͜ʖ ͡°)
Posiadanie b---y atomowej, a przynależność do NATO to dwie zupełnie inne sprawy. Naprawdę tego nie ogarniasz?
Można elaborat na ten temat napisać, ale jak porównujesz obie te rzeczy to chyba on nic nie da