@gorzki99: Tylko że na tę chwilę w sieci dużo więcej jest niż nie ma, a ty uparłeś się na jeden mało znaczący przykład. Ale to ogólnie temat nie na tę godzinę, a w którą stronę to wszystko pójdzie nie wie nikt...
@Project_Im_Not_Going_In mało używasz AI skoro uważasz że odpowie lepiej, obecne AI to g---o i jeszcze z 5-10 lat żeby to mialo sens potrzeba. Obecnie to jak rozmowa z upośledzonym.
@Ziutek_Grabaz: A miej. ja Ci nie bede mowil jak masz zyc :D Ani mnie to ziebi ani parzy :D Ale milo ze sie zgadzamy w tym temacie. Smieszy mnie to jak ludzie sie podniecaja tymi calymi chatami gpt i innym takim. Fajne narzedzie ale (poki co) tylko narzedzie. Moze naukawcy maja bardziej specjalistyczna odmiane tego narzedzia. Ale to co jest
@Project_Im_Not_Going_In: Zapytaj chata gpt zeby ci wygenerowal obrazek zegarka ze wskazowkami ktory bedzie wskazywal godzine 20:20 (08.20PM)
Zobaczysz jak szybko i lepiej odpowie :D
źródło: +
Pobierz@CH3j: Nie musze pytac bo wiem
@Project_Im_Not_Going_In: Nie nauczy sie. @CH3j wie o co chodzi :D
Zawsze wygeneruje 10:10 bo takie ma obrazki w necie z ktorych korzysta. Wiesz dlaczego?
@Project_Im_Not_Going_In: Nie nauczy sie :D
Wiesz dlaczego nie potrafi zobrazkowac 20:20?
Bo 99% grafik w necie pokazuje
@Project_Im_Not_Going_In: Tutaj pelna zgoda.
@Ziutek_Grabaz: Jedno co trzeba przyznac to jesli chodzi o wyszukiwanie "informacji" jest duzo szybsze niz czlowiek.
Wiec jesli uzywasz do wyszukania jakies konkretnej rzeczy ktora miala miejsce, faktu (danych historycznych, statystycznych itp) to jest calkiem
@Ziutek_Grabaz: A miej. ja Ci nie bede mowil jak masz zyc :D Ani mnie to ziebi ani parzy :D
Ale milo ze sie zgadzamy w tym temacie. Smieszy mnie to jak ludzie sie podniecaja tymi calymi chatami gpt i innym takim. Fajne narzedzie ale (poki co) tylko narzedzie. Moze naukawcy maja bardziej specjalistyczna odmiane tego narzedzia. Ale to co jest