Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dragonan: W Polsce Trzaskowskiego była by "Pani Danielle" chroniona ustawą o "mowie nienawiści", w średniowiecznej i zacofanej Polsce Nawrockiego nadal na szczęście możemy mówić "Toż to tłusty zakolak w sukience, a nie kobieta!".
harcerz - @Dragonan: W Polsce Trzaskowskiego była by "Pani Danielle" chroniona ustawą...

źródło: Danielle Muscato

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Kazanek: A więc prawica zgodnie z naukami politycznymi. Możesz na samochody mówić ziemniaki. W książkach jednak nadal będzie pisać, że to samochody.
  • Odpowiedz
  • 4
@harcerz: Tak na zachodzie też są odchyły. Sam Izrael jest tym odchyłem i to mocnym. I wraz z rosnącymi wpływami ortodoksów i przyzwoleniu USA sam stacza się na wschód.
Organizację państwa, gospodarki i armii ma jednak ciągle zachodnią. I to widać w tej konfrontacji.
  • Odpowiedz
@BKZGlamrap: A niech sobie chodzi w czym chce. Nic mnie nie obchodzi że Anna Grodzka dostała się do Sejmu w 2011 r.
Jednak trans-aktywiści są na wojnie z "kapitalistycznym cisheteropatriarchatem" który - jak wierzą - trzeba zniszczyć żeby zapanowała utopia.
A dla mnie to oznacza że za nazwanie zakolaka zakolakiem może mnie czekać wizyta prokuratora.
W nowej feministycznej religii misgendering jest grzechem ciężkim a "trans kobiety to kobiety" - dogmatem
harcerz - @BKZGlamrap: A niech sobie chodzi w czym chce. Nic mnie nie obchodzi że Ann...

źródło: trans death threats hogwarts legacy JK Rowling

Pobierz
  • Odpowiedz
@Dragonan : Dla mnie wszystko co jest po stronie rosjan to lewica. Mieliśmy ruską okupację przez pół wieku i namiestnikiem ZSSR w PRL była lewica. Inflacja, rozdawnictwo, postulat zamknięcia granic z zachodem i wyjścia z UE,realizacja tego co putin mówi w sprawie Ukrainy, złodziejstwo, niekompetencja, upartyjnienie sądów, wydmuszkowe wielkie przedsięwzięcia, przecież to PRL2 czyli co, PRL było prawicowe?
  • Odpowiedz
@Dragonan ty oczywiście należysz do tych lepszych, młodych, wykształconych i z większych ośrodków.
taki jesteś elitarny, a jednocześnie wystarczył prosty zabieg socjotechniczny żebyś się dał złapać na haczyk i został ich fanatycznym wyborcą.
  • Odpowiedz
Znów zachodnia technologia i organizacja wygrała

@Dragonan: Otóż nie, Kamilu - wygrał system. Polska może mieć Abramsy, Polska może mieć nowoczesne zachodnie myśliwce, ale bez spięcia tych maszyn i pozostałych technologii w wydajny system polska armia nie wykaże się porównywalną skutecznością w boju.
Logytaze - >Znów zachodnia technologia i organizacja wygrała 

@Dragonan: Otóż nie, K...

źródło: NORBERT-1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Logytaze: A no chyba, że chodzi o jakieś znaczenia słowa system, którego używa zjeb ze zdjęcia. No niestety nie słucham wariatów więc nie wiem co im się zrodziło w chorym psychicznie umyśle.
  • Odpowiedz