Aktywne Wpisy

Salido +380
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-28
Pobierz
#gry #cyberpunk2077 #ps5
jakie glosy w cp2077
ale w cyberpunku duzo bylo slangu ktory jest nie do przelozenia na polski co jest w sumie smiesznie bo przeciez pisali to ludzie dla ktorych polski jest natywnym jezykiem (chyba xD)
chociaz jak czytalem opinie o eng dubie zamieszczone przez ludzi anglojezycznych to spotykalem sie
@aleroc: polska i angielska wersja chyba powstały równolegle, możliwe ze native speakerzy ją robili ale nie chce mi się sprawdzać
bo tu chodzi o to ze jak pisali po polsku to od razu tlumaczyli ta czesc na angielski
a nie ze napisali w calosci po polsku a dopiero pozniej tlumaczenie jak sie z reguly robi
no ale dla mnie to nadal znaczy ze oryginalnie byla pisana przez ludzi dla ktorych natywnym jezykiem jest
źródło: 3432
Pobierz@niedorzecznybubr rozważałeś zrezygnowanie z obywatelstwa polskiego skoro polski tak cię brzydzi?
@donatien-de-sade: gdzie to napisałem? Mówimy o jednej konkretnej grze
@donatien-de-sade: cieszę się, ale mi się bardziej podobał angielski. Po polsku też raz przeszedłem później ale nie ma podjazdu do angielskiej wersji (która zresztą lepiej pasuje do amerykańskiego settingu)
to nie ma nic wspolnego z sympatia do wlasnego narodu
ja na przyklad chinskie bajki ogladam z eng dubbingiem i takiego kowboja bebopa nie wyobrazam sobie inaczej niz po angielsku
na polski? kumplu? nie wiem jak to bylo po polskiemu ale choom dobrze oddaje to latynowskie pochodzenie jackiego ktore jest przeciez bardzo wazne ogolnie bo ten quest z jego pogrzebem to jest latynowski pogrzeb
ja tego nigdy nie kwestionowałem i jak se przewiniesz wyzej to zobaczysz ze sam dowody na to wrzucilem ale mimo tego bardziej mi sie podobal eng dub i wydaje mi sie to troche przewrotne ale ok, mozesz dalej sugerowac ze