Wpis z mikrobloga

Północne ziemie zapomniane, okrutnicze, acz zazielenione przez 4 miesiące w roku. 3 pifka corona zostały spożyte. Chciałem się przedtem pokąpać w jeziorze, ale woda lodowata, to rowerem wodnym sobie popływałem, teraz spacerek po polnych drogach, a wieczorem basen i jacuzzi jakie, bo by przyjemnie było.

Ehh, chodzę, błąkam tak się po tym świecie bez celu, udaję że coś robię, że cokolwiek ma sens, zapełniam czas by nie myśleć za bardzo o przykrych rzeczach. Ale i tak samotność jest odczuwalna na każdym kroku, pidąża za mną z każdym krokiem, przepełnia każdą chwilę i spojrzenie..

Przykre to wszystko takie, szukam czegoś nieokreślonego, może sensu, lecz go nie znajduję. Czas upływa, nic się nie zmienia, nikt nie wspiera realnie, nikt nie kocha. Dlatego uciekam od władnych myśli i tego poczucia. Co rok wraz z nadejściem lata audiczqa boża wyrusza na puste drogi i szuka kolejnych miejsc w których przez kilka dni mogę uciec i zapomnieć o wszystkim..

#przegryw
Van-der-Ledre - Północne ziemie zapomniane, okrutnicze, acz zazielenione przez 4 mies...

źródło: IMG_1780

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach