pomelobezkaca2 pomelobezkaca2 21 min temu 6 + rozliczenie z przeszloscia.#przegryw źródło: IMG_9039 Pobierz
ArmageddonPrzeciwBladziom ArmageddonPrzeciwBladziom 19 min temu via Wykop 1 + @pomelobezkaca2: i z takimi tu siedzimy... HA TFU na roochaczy!
pomelobezkaca2 pomelobezkaca2 17 min temu via Wykop 0 + @ArmageddonPrzeciwBladziom: ja nie cyganie chociaz prawde pisze!!!!
ArmageddonPrzeciwBladziom ArmageddonPrzeciwBladziom 16 min temu via Wykop 1 + @pomelobezkaca2: i tak jesteś już dożywotnio naznaczony n0rmickością, 0ski i twoja teraźniejszość tego nie zmyje
pomelobezkaca2 pomelobezkaca2 15 min temu via Wykop 0 + @ArmageddonPrzeciwBladziom: rozumiem, dzieki za komentarz.
kosiarz_ kosiarz_ przed chwilą via Android 1 + @pomelobezkaca2 xdddd to kurtyzany czy jednak no scam?
pomelobezkaca2 pomelobezkaca2 przed chwilą via Wykop 1 + @kosiarz_: to te o ktorych ci kiedys pisalem w odpowiedzi na twoje pytanie, jakis czas temu, nie kurtyzany.
kosiarz_ kosiarz_ przed chwilą via Android 0 + @pomelobezkaca2 wtedy to chyba napisałeś w kontekście że nie było nic xdd leaked pomelo, ale mi to akurat wisi
#przegryw
źródło: IMG_9039
Pobierzspoko ja tez nie moglem
źródło: 1000004112
Pobierz