Wpis z mikrobloga

@Sin-: wiech tu dobrze obrazuje to jak Braun p------i trzy po trzy i skleja jak najdłuższe zdania złożone które po analizie nie mają żadnego sensu bo to samo mógłby powiedzieć w jednym prostym. Na pewno sie go dobrze slucha (chodzi mi o barwę głosu) ale jak przeczytacie potem transkrypt to są to takie p--------y i lanie wody ubrane w ładny lektorski glos ze glowa mala xd brzmi jak inteligentny gość
  • Odpowiedz
@szmichal: przecież to aż razi w oczy. jedyne co on potrafi to sztuczki manipulacyjne i kwieciście mówić, a klauny wszystko łykają, pomimo braku merytoryki. przypomina trochę ala Trumpa/ Borka tym powtarzającym się bełkotem xD Ta sama szkoła przyciągania uwagi.
  • Odpowiedz
skleja jak najdłuższe zdania złożone które po analizie nie mają żadnego sensu bo to samo mógłby powiedzieć w jednym prostym. Na pewno sie go dobrze slucha (chodzi mi o barwę głosu) ale jak przeczytacie potem transkrypt to są to takie p--------y i lanie wody ubrane w ładny lektorski glos ze glowa mala xd brzmi jak inteligentny gość a to że każde słowo opisuje trzema przymiotnikami jak Borek to tam kij

@szmichal
  • Odpowiedz
@qusqui21: a trump przypadkiem nie używa giga prostego angielskiego? Tez go nie słucham ale taką opinie zasłyszałem, ze trump używa bardzo prostych form by trafić do każdego wyborcy, nie dla wszystkich w stanach angielski to pierwszy język
  • Odpowiedz
@szmichal

jak przeczytacie potem transkrypt to są to takie p--------y i lanie wody ubrane w ładny lektorski glos ze glowa mala xd brzmi jak inteligentny gość a to że każde słowo opisuje trzema przymiotnikami jak Borek to tam kij

To zupełnie jak ja na dowolnej odpowiedzi ustnej przez całą moją edukację xD
  • Odpowiedz
@szmichal: To się nazywa pustosłowie. Jestem wielki podziwu każdemu, kto jest w stanie słuchać tego w skupieniu dłużej niż 5 minut, ale ja być może mam ADHD i po prostu po jednym zdaniu (czyli 5 minutach właśnie) mój mózg ma dość p---------a.
Niemniej, w szaleństwie jest metoda, Braun nie jest inteligentny, ot opanował sztukę oratorstwa połączoną z radiową barwą głosu i głupsi od niego są w zachwycie, imponuje używanie trudnego
  • Odpowiedz
brzmi jak inteligentny gość a to że każde słowo opisuje trzema przymiotnikami jak Borek to tam kij

@szmichal: dlatego przydaje się edukacja na poziomie wyższym, niż szkoła podstawowa, by być w stanie w locie wychwycić że to jest barokowe pustosłowie. Kwiecista syntaktyka pełna pustej semantyki.
Nieprzypadkowo najwyższe poparcie ma wśród ludzi z wykształceniem podstawowym i średnim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz