Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Tak ale to co innego niż ty tutaj.
Oczywiście z głową, nie oddawaj całego życia jakiejś
@Blomex: i co mu terapia pomoże? zmieni mu twarz czy co
@mirko_anonim A bo to raz?
https://m.youtube.com/watch?v=61k_q4voGEY&pp=ygUsbXVzaXN6IHdpZWR6aWXEhyBwb2N6dWNpZSB3xYJhc25laiB3YXJ0b8WbY2k%3D
ot jak np. nienawidzisz ćwiczeń siłowych to sobie chociaż na rower chodź albo spacer - zawsze jakiś ruch
jak lubisz gazowane napoje to może cola zero zamiast monsterka?
i tak dalej, dzięki temu się przynajmniej nie obsuniesz w bardzo zły life style
Ja np bardzo lubię to uczucie, kiedy po kąpieli kładę sobie jakąs fajną maseczkę na twarz. Relaksuje mnie to.