Wpis z mikrobloga

@Evil_JP2: ja nie jestem neuropa a konserwa i też mam bekę z hipokryzji tego kmiota brauna.

Jakieś dzikusy się kłócą na bliskim wschodzie to nagle nasza wspólna sprawa xD a tuż za naszą granicą "to nie nasza wojna"
  • Odpowiedz
przyglupki z neuropa znowu bronia izreala?

@Evil_JP2: Ale przed czym go bronić? Kartonowe drony iranu nicz nie mogą, a zaoranie paru fajnych rzeczy u Persów pogorszy ruskim sytuację.

PUSH DA BUTTON!
  • Odpowiedz
@Wariacik_Sztosinger: Iran ma system, zawłaszcza światopoglądowy, który się marzy Braunowi, nic nowego, że "wolnościowiec" będzie bronił zamordyzmu. W końcu zaglądanie ludziom do łóżek, mówienie jak mają żyć to mokry sen każdej konserwy.
  • Odpowiedz
@Tunhan: kto mnie zmasakrowal? bo ma wiecej plusow? XD

wykop to jest antywskaznik bycia zaoranym, to po prostu libkoskretna stajnia przyglupow

nie ma tam zreszta w tym tweecie hipokryzji, ale szkoda mi czasu zeby to wyjasniac
  • Odpowiedz
ale szkoda mi czasu zeby to wyjasniac

@Evil_JP2: To w ogóle lepiej się nie udzielaj Panie zapracowany, hipokryzja Brauna w tej sprawie razi nawet konserwy elo
  • Odpowiedz
@Evil_JP2: Nagle realpolitik nie ma znaczenia i mamy wspierać państwo, które otwarcie mówi o zniszczeniu zachodu do którego przynależymy, i sponsoruje islamski terroryzm, który odpowiada za tyle zamachów w Europie? Dlaczego to prawicowo-Braunowe realpolitik zawsze ale to ZAWSZE jest zbieżne z interesem Rosji?
  • Odpowiedz