Wpis z mikrobloga

Jakie suple, #nootropy polecacie dla przywrócenia prawidłowego funkcjonowania mózgu, pamięci, koncentracji, pasji i chęci do życia. Po latach zaniedbań i ćpania? Witaminy B, cph-holina, omega 3. Co jeszcze, by sobie pomóc?
#narkotykizawszespoko
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snippy_: a może wiesz coś również wewnętrznego a nie samą chemia co również istotne, ale wiesz hobby nowe doświadczenia wyzwania nauka nowego tak tworzą się nowe policzenia w mózgu neurony a też wpadnie trochę dopaminy itd. polecam iść też w tą stronę
  • Odpowiedz
  • 0
@NaczelnyAgnostyk: No właśnie lata ćpania, sztucznego podlewania rzeczywistości chemią, sprawiły że stałem się tak wypalony, że nic mnie nie interesuje. Nawet muzyki nie jestem wstanie słuchać. Drobne przyjemności, rzeczy które kiedyś robiłem, stały się obojętne. Zupełnie na trzeźwo bywa tak, że już tego nawet nie określam jako depresja, tylko skrajny nihilizm.
Ostatnio zacząłem zaniedbywać totalnie podstawowe rzeczy. Coś tam działam tylko z chemią, gdy coś wezmę, ale to już nie
  • Odpowiedz
@snippy_: dobrze o tobie to świadczy że zdajesz sobie sprawę że to nie jest łatwe bo nie jest ale samo to że przestałeś i starasz się ogarnąć krok za krokiem to duży plus. Poprostu daj sobie czas i to w c--j XD to nie jest cel który musisz zrealizować i odznaczyć w punktach tylko właśnie życie nauczenie się wszystkiego na świeżo na nowo odbierać rozumieć czuć. Wszystko przyjdzie w swoim
  • Odpowiedz
  • 0
@NaczelnyAgnostyk: Dzięki za dobre słowa. Myślę że za jakiś czas, gdy będę mógł to wyjadę gdzieś przed siebie. Namiot, autostop. Kiedyś mialem takie plany. Teraz mogę i bylby to dobry reset na sam początek, trzeźwy reset. P--------e teraz to wszystko. Niby daję radę, ale nie do końca. Uciec gdzieś trzeba przed tym wszystkim i samym sobą chyba.
  • Odpowiedz
@snippy_: spoko dobry pomysł w połowie uciekanie od siebie ręczne zrobi błędne koło , zaakceptuj to jak było jest i będzie, nie na wszystko mamy wpływ ale zawsze mamy jak odbierzemy i zareagujemy na otaczający nas świat
  • Odpowiedz