Aktywne Wpisy

lougramm +38
#pytanie #pomocy Cześć, mam prośbę o poradę. Mam prawie 40 lat i nigdy nie byłem na basenie(tak można się pośmiać), no tak po prostu wyszło. Mam też 3.5 letnią córkę, trochę chorowita, ma jakieś drobne problemy ze sprawnością ruchową, nic poważnego, ale nawet lekarz zalecił basen. Uznałem, że skoro jest lipiec, zrobiło się ciepło, to zapisałem ją na zajęcia nauki pływania dla maluchów. Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach.

ka-lol +330
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Ale to uczciwa cena dla społeczeństwa. Swoją biernością dokładamy cegiełkę do spirali spowolnienia
#przegryw
Ludzie udający bogatych wmawiają biednym że większość jest bogata, to sprawia że kobiety same żyją ponad stan w błogiej nieświadomosci że te postacie z apek są z zawodu dziećmi bogatych albo dają d--y za pieniądze.
W tym przeświadczeniu widzi że wszyscy tak żyją to ją też musi być na to stać.
@aberotryfnofobia: masz na myśli jakoś po części system emerytalny czy tam socjalny?