Aktywne Wpisy

Pixario +207
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +127

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
w końcu xD
to teraz to udostępniać i żeby ktoś z zasięgami ponagrywał rolki, może jakiś fajny wykres w tej rolce z czerwonym PiS i zielonym PO
i plus za hasztaga (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: 1000012980
Pobierzźródło: 1000010030
Pobierz@futurehawk: to wiem że musi być pieniądz, pis sypał bonami turystycznymi i nagrodami dla nauczycieli przed wyborami, a nawet oczkiem wodnym plus.
Ci nie sypią w tak ordynarny sposób. Obietnic mają połowę +mnóstwo w realizacji, niektóre na ukończeniu i mają też dużo side questów,
Może jednak są inne czynniki które mają wpływ na lukę?
@Marakuja: i lepsze pytanie, kto nigdy nie pochwalił się czyją zasługą było wprowadzenie JPK i w efekcie likwidacja luki VAT. I kto nie reagował na hasło złodziei z PiS "wystarczy nie kraść", dotyczące luki VAT?
W 2015 roku miałem wrażenie że PO+PSL p--------o specjalnie, teraz też takie mam
a masz ciąg dalszy wykresu?
źródło: 1000010033
PobierzPowiesz mi jeszcze kto w grudniu 23 nowelizowal ustawę wprowadzając obowiązkowe numery faktur KSeF?
Kto w 2025 wprowadził obowiązek raportowania dla dużych podatników a od następnego roku dla reszty?
Kto w 2025 wprowadził obowiązek dostarczania dodatkowych danych
@xenn123: o dzięki
No to jak się da tak robić to niech tusek z ekipą się za to biorą i odkręcają w końcu te pisowskie spiny
@Marakuja: No wprowadził PIS, a opracował i uchwalił prawo PO-PSL.
Koncepcja i projekt 2014–2015 PO-PSL (Ewa Kopacz)
Uchwalenie prawa wrzesień
@szynall: nie no rzeczywiście super :)
https://x.com/leszekskiba/status/1925445401504596309