Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hanlan: tak czytałem o takich typach co mieli milionowe długi , kryminalna przeszłość a w rok po wyjściu z pierdla osiagneli tyle na co zwykły człowiek by pracował z 100 lat
  • Odpowiedz
Całe życie próbowałem być tym ''dobrym'' i ''sprawiedliwym'' a jedyne co dostałem od ludzi to pogardę i odrzucenie, a potem widzę, że jakiś gangus wyszedł sobie z pierdla i ma firmę, rodzinę i uznanie społeczeństwa poniewaz się ''zmienił''

@Hanlan: haha, nigdy nie słyszałeś przypowieści o synu marnotrawnym?! xD
  • Odpowiedz
@cichooo: Tak to jego wina, był zbyt dobry, np.: tobie powinien napluć w mordę i strzelić plaskuna byś się nauczył trzymać mordę zamkniętą xd
@Hanlan: Widzisz, napiszesz coś z sensem i zjeby się do ciebie rzucą, a tu trzeba temperować bydło
  • Odpowiedz
@Hanlan: Jak ja cię rozumiem bro. Rozwalanie czyjegoś mienia, haracze, wymuszenia, pobicia (czasem śmiertelne), przebywanie częściej w areszcie niż na wolności - "hihi, ten Mariuszek to taki niegrzeczny był za młodu, a teraz taki FAJNY, RODZINNY misio". Ty, który ciężko się uczyłeś, a potem uczciwa praca 8h dziennie, 40h tygodniowo - "takie nie wiadomo co, jeździ jakimś starym gratem, nieudacznik, lepiej popatrz na Mariuszka jak na ludzi wyszedł".
NATURA (
  • Odpowiedz
@Hanlan: rel. Przytaczana tu przypowieść o synu marnotrawnym była w ogóle jednym z pierwszych powodów, dla których za dzieciaka stwierdziłam, że z tą religią jest coś grubo nie tak. Niestety życie promuje patusów, dlatego warto go nie przedlużać ;>>>
  • Odpowiedz