Wpis z mikrobloga

Przypominam że razem ma w sejmie tylko 5 posłów i ich decyzja w sprawie votum zaufania i tak nie miała na nic wpływu o czym tusk doskonale wie. Niesamowite jak niektórzy mają sprany mózg duopolem popisu tak jakby koalicja musiała po prostu musiała się zgadzać absolutnie we wszystkim i nie mieć absolutnie żadnych wymagań bo pis wróci xD Zrozumcie że nasza scena polityczna wygląda tak jak wygląda bo od lat dajemy się szantażować w taki spsób. To jest żałosne

#polityka #razem #zandberg
KarnetNaGlony - Przypominam że razem ma w sejmie tylko 5 posłów i ich decyzja w spraw...

źródło: adrian-zandberg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarnetNaGlony: Rudy jest jaki jest boomer i januszex ale daje większe szanse na realizacje postulatów niż Kaczor. Pisowcy nie uznają republikańskich wartości liczy się tylko partia matka a koalicjanci są kolejnym przystankiem na drodze do dominacji. Taka prawda co Razemki załatwiły by z Kaczorem czego nie dałby Rudy xD Rozumiem hejterkę na PO i nawet popieram ale trzeba zrozumieć że alternatywą do rudzielca jest jeszcze bardziej złodziejska partia mocz. PO
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony ślepi są ci którzy nie dostrzegają zagrożenia jakim jest powrót konfedepisu do władzy, ale tych którzy ten obrót spraw wspierają nie należy nazywać ślepcami, a zwykłymi szkodnikami. Razemki z 2% poparciem i 5 posłami w sejmie to tylko jedna z takich szkodliwych opcji, ale nie za bardzo się liczą bo ich za 2 lata w polityce już nie będzie.
  • Odpowiedz
zgadzam się sam głosowałem na trzaskowskiego w 2 turze tylko mnie denerwuje robienie z razem kozła ofiarnego

@KarnetNaGlony: Generalnie teraz Razem mogą krytykować do woli. Natomiast to, że działacze Razem napieprzali w Trzaskowskiego przed II turą, to im nigdy nie zapomnę. Ich wyborców szanuję, bo zachowali RiGCz i zagłosowali za demokratyczną Polską, ale działacze to dla mnie beton bez krzty odpowiedzialności za Polskę. Użyłbym mocniejszych określeń, ale to i tak
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony: mnie też ale to dlatego że nie Zandberg zadecydował o wynikach tylko inne czynniki a koalicjanci dostają większe baty niż góra. Nie twierdzę że nie są potrzebni bo są takie SLD 2.0. jest mdłe i nijakie a z Czarzastym na pokładzie jadą jedynie na nazwie. z takim marszałkiem przyszłości nie będzie. Większy jest problem taki że góra Platformy nie rozumie dlaczego są takie wyniki a nie inne choć Trzaskowski
  • Odpowiedz
  • 9
@KarnetNaGlony: R---------a mnie to. Jak gdzieś skrytykuje PO,to mnie zaraz wyzywają od PiSiorów.

Jak skrytykuje PiS to od POpaprańców.

Polacy nawet nie rozumieją,że istnieją inne partie niż POPiS. A co dopiero gdyby mieli pojąć,że można krytykować swoją ulubioną partie zamiast bycia jej bezmyślnym wyznawcą xD
  • Odpowiedz
  • 0
@KarnetNaGlony: Problem polega na tym, że w tym momencie narracja "Razem" jest taka sama jak PiSu czy Konfederacji co im to daje, że ludzie piszą "popieram prawicę, ale Sandbergiem się zgadzam", za to, że atakują Tuska i rząd.

Lepiej, żeby pokazywali, że konfedepis nie ma właściwych odpowiedzi na problemy kraju.
  • Odpowiedz
  • 1
Przypominam że razem ma w sejmie tylko 5 posłów i ich decyzja w sprawie votum zaufania i tak nie miała na nic wpływu o czym tusk doskonale wie.

@KarnetNaGlony: tak samo jak nie ma znaczenia jak Konfederacja głosuje. No ale jednak jej się to wytyka. No cóż, podwójne standardy.
  • Odpowiedz
każdy kto skrytykuje platforme

@KarnetNaGlony: mnie to interesuje czy zandberg tak skrytykować Nawrockiego za kradzież mieszkania i inne wały potrafi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz