Aktywne Wpisy

Codon +138
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliło poza ekran top zysków, co tu się odwala to ja już nie mam pojęcia.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
źródło: IMG_0156
Pobierz
RiverStar +5

#damskiprzegryw
@notakjakbytotalnie_: nigdy w życiu nie miałam plamy z potu na koszulce, to głównie problem facetów bo za pocenie się odpowiadają androgeny
ale mimo to lubię świeże ubrania
@hajsiwo33: O kuźwa i ty komentujesz, że noszenie WYPRANYCH! CottonWorldów po starym jest obrzydliwe - kompromitacja
To nie był mój wybór, co opisuje post. Możesz dopisać do listy wychodzenia z "przegrywu" (bo damskiego) żeby dbać o czystość swoją i otoczenia. No, ale każdy ma swoją hierarchię wartości. Jakbym chciał związek przykładowo to bym robił tak, żeby zwiększać swoje szanse.
Aczkolwiek Ty to już babcia to faktycznie źle to wygląda