Wpis z mikrobloga

Kurde wyszedłem wieczorem w weekend na miasto do roznych pubow, klubow i troszeczke doznalem szoku.

Widzialem pelno samotnych dziewczyn, w niektorych barach byly same kobiety i sie zastanawialem czy w ogole wchodzic, czy to jakas impreza tylko dla kobiet xd

Ta duza samotnosc o ktorej kazdy mowi okazala sie prawda. Nikt juz sie nie chce wiazac z toksyczna #p0lka xdd chlopow zauwazylem ze jest duzo mniej niz kobiet xd chyba dobre chlopaki wola walic konia po kątach, albo koncza na torach, a p0lki przez samotnosc koncza n------e w barach. Nikt tych dupeczek nawet nie zagaduje xddd

Generalnie teraz jest raj dla samotnikow co maja w gadane i wygladaja w miare ok. Mysle, ze jednego wieczoru mozna wyrwac 3 laski i je wydupczyc w bramie.

Ja kupilem juz koszule, ladne perfumy i lece kolejny weekend w bajlando (jaja ogolone)

ps. murzyna widzialem, tez siedzial sam i zadna p0lka nie zagadywala xdd co to sie dzieje

ps2 widzialem to samo w roznych knajpach na obiadku np. w zakopanem. Stoliki zajete przez samotne dziewczyny. Niektore byly w grupach, a niektore calkowicie same.

#p0lka #przegryw #samotnosc #imprezy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@p0lka_witaminka To raczej chodzi o to, że wolą być same i mieć przelotne stosunki seksualne z różnymi chadami niż wiązać się z beciakiem na stałe, który nie pociąga ich na stałe. Chad chce j---ć, a nie się wiązać. :)

Ta pani wyżej też dobra, za młodu się bawiła na karuzeli kutang, a teraz wzięła jakiegoś beciaka z as.. coś tam jakaś chorobą.
  • Odpowiedz
@p0lka_witaminka Też to zauważam od dłuższego czasu. Myślę, że w połowie baby mają wyjebongo w normików, a w połowie pękają w środku z braku atencji.

A chłopy po prostu zaczynają się uczyć, że randkowanie i podryw to próba przekupienia laski, której się nie do końca podobasz, a nie domyślny stan przyrody. To ogólnie wymysł konsumpcjonizmu jak pierścionki z brylantem.
  • Odpowiedz
@p0lka_witaminka: One zwyczajnie siedzą sobie w barach i ogródkach piwnych na biforku, a później porobione idą do klubów ocierać się o chadów i im obciągać w kiblach, nie dopowiadaj sobie jakiś teorii o sprawiedliwości i samotnych kobietach, za które nawet incele się nie biorą.
  • Odpowiedz
Widzialem pelno samotnych dziewczyn, w niektorych barach byly same kobiety

@p0lka_witaminka: w powiatowych tak samo, widziałem też grupy kolesi łażących po mieście, grupy na motocyklach itp. Grupki damskie i męskie nie wchodziły sobie w drogę.

Nikt tych dupeczek nawet nie zagaduje xddd

już nie pamiętam kiedy widziałem podbijanie do kogoś w barze/klubie. moim zdaniem to jeszcze wróci ale będziemy jak dzieci, ucząc się
  • Odpowiedz