Aktywne Wpisy
finchharold +77
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

arkadi2020 +299

źródło: 1000005342
Pobierz
Pytanko dobry człowieku czy jest jakiś chytrusi sposób na ogarnięcie statusu ucznia od zaraz ?
Wiem że są szkoły policealne cosinusy żaki prymusy ale status ucznia dostanę od września.
Pracuję na umowie zlecenie i wiem że mógłbym dostać więcej siana, więc bardzo mi na tym zależy i szkoda tych kilku miesięcy do września ?
Help