Wpis z mikrobloga

Panowie ja wam powiem tako jedno eeee rzecz. My w tym kraju lubimy polemikię, my lubimy eee dyskutować. A kto tej polemiki nie.. nie lubi? Właśnie, Michał eee Probierz, brawo Romku. Michał, który jest świet.. świetnym facetem ale był marnym eeee selekcjonerem poszedł w konflikt z drugim najlepszym eeee naszym piłkarzem w historii. I nie miał szans go wy..wygrać. Nie broniły go także eee wyniki i jestem skłonny zaryzykować, że był obok Fernando San...Santosza najgorszym szkoleniowcem kadry w eee XXI wieku. Ale zaraz zaraz Mati, jaka Ło... Łotwa, jaki 2002 rok. No Pa.. Panowie tak to my nie będziemy eeee rozmawiać.

#mecz #kanalbekowy
Momento83 - Panowie ja wam powiem tako jedno eeee rzecz. My w tym kraju lubimy polemi...

źródło: temp_file762632146275996411

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Momento83 Ale mimo wszystko Łotwę też wszyscy pamiętamy, niektórzy sekekcjonerzy radzili z nią sobie lepiej, inni gorzej Zbyszku... <łapie kogoś za rękę i sam się z tego śmieje>

Ja powiem inaczej. Michałowi na pewno nie brakowało konsekwencji. Takiej bym powiedział nieugiętości. Stanowczości. Wytrwałości w swoich postanowieniach. On chciał budować kadrę na swoich warunkach i na swoich warunkach też z niej odszedł. Nie był jak Fernando Szantusz, którego głównie kadrowicze kojarzą z
Bielawski - @Momento83 Ale mimo wszystko Łotwę też wszyscy pamiętamy, niektórzy sekek...

źródło: temp_file4817987951396443676

Pobierz
  • Odpowiedz
@Momento83 Ja wam powiem tak, Jup Hejnkes kiedyś powiedział, że żaden piłkarz nie jest większy niż klub. Przypomnijmy, powiedział to menedżer klubu z najlepszej ligi świata, a my tu, nie wiem, dewagujemy, czy Robert powinien rezygnować. Słuchajcie, ja jak grałem w Szalke Gels... Ale Romek, poczekaj, Rom... co, jaki Ferguson? Bo widzisz, ja mówię z głowy, a ty z internetu...
yourgrandma - @Momento83 Ja wam powiem tak, Jup Hejnkes kiedyś powiedział, że żaden p...

źródło: ifp47so9icbzhjk9ft9pu58qtuw9ajsu

Pobierz
  • Odpowiedz