Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

przejde wiec z 12m2 w domu do 115 metrow, bede mial prawdziwa piekarnie, ze sklepem itp
z kredytem nie bylo problemu, bank jak zobaczyl biznesplan to kase dal od razu, ale musialem czekac az skoncza budowac i w sumie nadal nie skonczyli, ale ja juz moge wejsc do srodka
musze teraz lokal wykonczyc bo niestety ale tujejszy stan deweloperski to jest jeszcze daleko przed naszym polskim stanem deweloperskim - tzn nawet instalacji nie ma, trzeba wiec zrobic doslownie wszystko oprocz okien
jak sobie przeliczylem lacznie swoje zadluzenie na zlotowki to az sie za glowe chwycilem, ale co zrobic, kto nie ryzykuje ten wiadomo co
albo sie uda, albo nie, jak na razie idzie dobrze, food truck - chlebowoz, ktorego kupna tez sie balem, sprawdza sie idealnie i zwrocil sie raz dwa
#chwalesie ale i #bojesie
Chlebusikiem( ͡° ͜ʖ ͡°)Chciałem zacząć od samego chlebka rozwożonego po większych osiedlach w moim mieście, a potem jak zbuduje renomę dodać foccacie i słodycze typu cynamonki, potem lokal już w upatrzonym spocie i dodatkowo
Wykańczać będziesz sam (polish style XD) czy wszystko będą robić firmy? Obstawiam pewnie to drugie, ale to też szczerze nie jest takie hop siup - przy dzisiejszym
mam firme ktora mi to zaprojektuje zgodnie z wymaganiami i przepisami belgijskimi, pozniej ktos to wykona i ja mam nadzieje wejde na koniec caly na bialo i bede mogl spokojnie piec
ale to pewno wyjdzie po drodze milion problemow
@wykopowy_brukselek: nie. mam. miejsca.